Müzik Çalar ZPlayer v6.6 | Windows Phone Tarzı ''Farklılık Arayanlara''

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ZPlayer v6.6 | Windows Phone Tarzı ''Farklılık Arayanlara''
Android cihazlar için alışılmışın dışında bir müzik çalar uygulaması ZPlayer.
Genellikle Google materyal yada kendine özgü temaları benimseyen müzik çalar uygulamalarından sıkıldıysanız yada farklılık arıyorsanız ZPlayer tam size göre,
Tasarımında Windows Phone görünümünü benimseyen ZPlayer bize karanlık bir arkaplan ve daha belirgin içerik sunuyor.

6.6 sürümüyle çeşitli hatalar giderilmiş ve müzik kütüphanesi gözden geçirilmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: by_enes1
Ya bu tarzda windows phone gibi olan bu playeri biliyorum ama bu tarz launcher var mı ilgilenirseniz çok sevinirim ayrıca teşekkürler

Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olması gerek.. bulursam haberiniz olur .

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tepkiler: adembababurak
Kardeş sağ olasın ama o kadar iyi olduklarını düşünmüyorum hani bu müzik çalar gibi olması gerek her yerin arayüzde rehberde tıklayınca rehberinde wp style olması gerekli benim için

furyzer0

Üye
Kardeş sağ olasın ama o kadar iyi olduklarını düşünmüyorum hani bu müzik çalar gibi olması gerek her yerin arayüzde rehberde tıklayınca rehberinde wp style olması gerekli benim için
O zaman windows phone cihaz almaktan başka çaren yok

Sent from mTalk using lumia950

Tepkiler: adembababurak, lumiacı ve 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anlıyorum ama uygulamanın iddiası wp tarzı müzik çalar. Komple arayüz değil.

Tepkiler: adembababurak