PALA. Üye ömer talat katı' Alıntı: Ben sadece çipi ısıttım. Fırında yapsam her tarafı ısınacaktı ve belki de lehimlere zarar gelecekti. Genişletmek için tıkla ... Zaten maksat çatlak lehimlerin kaynamasını sağlamak. Isı çok olmadığı için lehim yüzeyi terk etmez.
ömer talat katı' Alıntı: Ben sadece çipi ısıttım. Fırında yapsam her tarafı ısınacaktı ve belki de lehimlere zarar gelecekti. Genişletmek için tıkla ... Zaten maksat çatlak lehimlerin kaynamasını sağlamak. Isı çok olmadığı için lehim yüzeyi terk etmez.
DarkredBlue61 Üye Konu Sahibi sinan yüksel' Alıntı: Ofli usta sen fırına verdin olmadı, bi çakmakla halletmiş eleman işi Genişletmek için tıkla ... Bakalım Aynı Arıza Mı Benim Başıma Gelenler Genelde Kimsenin Başına Gelmez
sinan yüksel' Alıntı: Ofli usta sen fırına verdin olmadı, bi çakmakla halletmiş eleman işi Genişletmek için tıkla ... Bakalım Aynı Arıza Mı Benim Başıma Gelenler Genelde Kimsenin Başına Gelmez
MAERKEK Admin DarkredBlue61' Alıntı: Bakalım Aynı Arıza Mı Benim Başıma Gelenler Genelde Kimsenin Başına Gelmez Genişletmek için tıkla ... Benzin döküp yaksaydın .
DarkredBlue61' Alıntı: Bakalım Aynı Arıza Mı Benim Başıma Gelenler Genelde Kimsenin Başına Gelmez Genişletmek için tıkla ... Benzin döküp yaksaydın .
DarkredBlue61 Üye Konu Sahibi MAERKEK' Alıntı: Benzin döküp yaksaydın . Genişletmek için tıkla ... Artık Aramızda Değil
MAERKEK Admin DarkredBlue61' Alıntı: Artık Aramızda Değil Genişletmek için tıkla ... Yerine ne almıştın ?
DarkredBlue61 Üye Konu Sahibi MAERKEK' Alıntı: Yerine ne almıştın ? Genişletmek için tıkla ... 2.El Amd Sonra Tekrar Nvidia Aldım DDR3 Kart Dandık Kartlar
MAERKEK' Alıntı: Yerine ne almıştın ? Genişletmek için tıkla ... 2.El Amd Sonra Tekrar Nvidia Aldım DDR3 Kart Dandık Kartlar
ömer talat katı Üye DarkredBlue61' Alıntı: 2.El Amd Sonra Tekrar Nvidia Aldım DDR3 Kart Dandık Kartlar Genişletmek için tıkla ... Şöyle bir 2080Ti alsaydın .
DarkredBlue61' Alıntı: 2.El Amd Sonra Tekrar Nvidia Aldım DDR3 Kart Dandık Kartlar Genişletmek için tıkla ... Şöyle bir 2080Ti alsaydın .
PALA. Üye ömer talat katı' Alıntı: Şöyle bir 2080Ti alsaydın . Genişletmek için tıkla ... Onun kadar da işlemciye masraf yapmak lazım. Bunlada kalmaz anakart, güç kaynağı, ram de diğişecek, Ofli ddr3 kullanıyor galiba
ömer talat katı' Alıntı: Şöyle bir 2080Ti alsaydın . Genişletmek için tıkla ... Onun kadar da işlemciye masraf yapmak lazım. Bunlada kalmaz anakart, güç kaynağı, ram de diğişecek, Ofli ddr3 kullanıyor galiba
DarkredBlue61 Üye Konu Sahibi ömer talat katı' Alıntı: Şöyle bir 2080Ti alsaydın . Genişletmek için tıkla ... Öyle Bir Güç Kaynaği Yok 700W Yetmez Ona Ayıp Olur
ömer talat katı' Alıntı: Şöyle bir 2080Ti alsaydın . Genişletmek için tıkla ... Öyle Bir Güç Kaynaği Yok 700W Yetmez Ona Ayıp Olur