brkyaxoy53
Üye
-
Konu Sahibi
-
benim dayımın çocukları varya mermiye kafa atıyolar kafaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bekliyoruz
Stratejiyi o yüzden kuruyorlarbenim dayımın çocukları varya mermiye kafa atıyolar kafaama imkansız böyle birşey olması çünkü durum kontrolden çıkarsa amerikayı da yok edebilirler
en fazla dünyalar savaşı z de ki gibi olabilir hasta olanlara saldırmazlar ve amerika da kendi yaşatmak istediği kişilere saldırmaması için ilaç verir .....İnsanlar kendini kaybedebilir ve kaybettikten sonra da saldırması beklenmedik bir şey normaldir.Isırma yoluyla yayılabilir belki..
Stratejiyi o yüzden kuruyorlar
Çok doğru söyledin o film gerçekleri yansıtıyor ilk önce İsrail öğreniyor filanen fazla dünyalar savaşı z de ki gibi olabilir hasta olanlara saldırmazlar ve amerika da kendi yaşatmak istediği kişilere saldırmaması için ilaç verir .....
Tabi oraya gitmeye kadar vakit bulursanSaldırsın da hayatımızda aksiyonluk olur. Benim hayallerim var eğer gerçekten bi zombi saldırırsa ilk işim bildiğim bi silah dükkanından silah alıp alışveriş merkezine sığınacağım. İnş gerçek olur
Yakın zamanda olucak gibi geliyor banaNe yapcaklarsa ben öldükten sonra yapsınlar
Çok Walking Dead izlemeyin gençler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?