Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Konu Sahibi İlyas' Alıntı: 4 aralıkta t-shirtle dolaşman çok ilginç olmuş güzel güzel devam et olacak yani Genişletmek için tıkla ... T shirtin üstündE mont var herhaldE
İlyas' Alıntı: 4 aralıkta t-shirtle dolaşman çok ilginç olmuş güzel güzel devam et olacak yani Genişletmek için tıkla ... T shirtin üstündE mont var herhaldE
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: T shirtin üstündE mont var herhaldE Genişletmek için tıkla ... montumu yırttı deseydin :P yolda düşyodum okuycam diye :P
BLooD_ReG' Alıntı: T shirtin üstündE mont var herhaldE Genişletmek için tıkla ... montumu yırttı deseydin :P yolda düşyodum okuycam diye :P
redfoxqq Üye Hacı ne içtiysen aynısından bana da ver iyi kafa yapmış .d şaka bi yana harbiden guzel olmuş . Ama şu olayları bağlarken falan hep aynı kelimeleri kullanman biraz can sıkıcı onun dışında süper olmuş . Kelime dağarcığını geliştirmelisin dostum
Hacı ne içtiysen aynısından bana da ver iyi kafa yapmış .d şaka bi yana harbiden guzel olmuş . Ama şu olayları bağlarken falan hep aynı kelimeleri kullanman biraz can sıkıcı onun dışında süper olmuş . Kelime dağarcığını geliştirmelisin dostum
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Konu Sahibi İlyas' Alıntı: Mimari iş ne la Bide niye 1 hafta atladn ki Genişletmek için tıkla ... Ne yazaydım aklıma gelmedi oraya ne işim var yazayım odun larla filan işim var yani
İlyas' Alıntı: Mimari iş ne la Bide niye 1 hafta atladn ki Genişletmek için tıkla ... Ne yazaydım aklıma gelmedi oraya ne işim var yazayım odun larla filan işim var yani
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Biraz daha ekşın lâzım Genişletmek için tıkla ... Daha ne olsun 100v1 mi atam
İhtiyar007 Üye İlyas' Alıntı: Mimari iş ne la Bide niye 1 hafta atladn ki Genişletmek için tıkla ... Günlük değil en nihayetinde bi anda 1 yıl 5 yıl 10 yıl atlayan diziler var
İlyas' Alıntı: Mimari iş ne la Bide niye 1 hafta atladn ki Genişletmek için tıkla ... Günlük değil en nihayetinde bi anda 1 yıl 5 yıl 10 yıl atlayan diziler var
İhtiyar007 Üye İlyas' Alıntı: Mimari iş ne la Bide niye 1 hafta atladn ki Genişletmek için tıkla ... Günlük değil en nihayetinde bi anda 1 yıl 5 yıl 10 yıl atlayan diziler var
İlyas' Alıntı: Mimari iş ne la Bide niye 1 hafta atladn ki Genişletmek için tıkla ... Günlük değil en nihayetinde bi anda 1 yıl 5 yıl 10 yıl atlayan diziler var
UpOneTR Üye The walking deadı konu alalım bolumler arasi hep birer gün sadece sezon değiisince zaman uzuyo
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Konu Sahibi İlyas' Alıntı: The walking deadı konu alalım bolumler arasi hep birer gün sadece sezon değiisince zaman uzuyo Genişletmek için tıkla ... Sende taktın şu walking dead a haaa
İlyas' Alıntı: The walking deadı konu alalım bolumler arasi hep birer gün sadece sezon değiisince zaman uzuyo Genişletmek için tıkla ... Sende taktın şu walking dead a haaa
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: Sende taktın şu walking dead a haaa Genişletmek için tıkla ... Izlediğim tek zombi dizisi :P
BLooD_ReG' Alıntı: Sende taktın şu walking dead a haaa Genişletmek için tıkla ... Izlediğim tek zombi dizisi :P