kemak Üye Anket olarak hazırlanan konuyu daha iyiydi sonucu görmen daha kolay olurdu bence. Ama g3 diğerlerinden önde.
Anket olarak hazırlanan konuyu daha iyiydi sonucu görmen daha kolay olurdu bence. Ama g3 diğerlerinden önde.
goktas19 Üye Konu Sahibi byAndroid' Alıntı: Google telefonları ayrı. Saf Android var ios gibi hiç oynanmamis hali o yüzden sıkıntısız. Yinede beğenmeyenler vardı Nexus 4 te falan Genişletmek için tıkla ... Beğenmemek ayrı mesele performans vermesi ayrı mesele kimse diyemez yani '' Nexus serisi yazılımları kötü'' diye kemak' Alıntı: Anket olarak hazırlanan konuyu daha iyiydi sonucu görmen daha kolay olurdu bence. Ama g3 diğerlerinden önde. Genişletmek için tıkla ... Doğru diyorsun hemen bir anket ekliyim Hangi açıdan? kemak' Alıntı: Anket olarak hazırlanan konuyu daha iyiydi sonucu görmen daha kolay olurdu bence. Ama g3 diğerlerinden önde. Genişletmek için tıkla ... Anketi ekledim
byAndroid' Alıntı: Google telefonları ayrı. Saf Android var ios gibi hiç oynanmamis hali o yüzden sıkıntısız. Yinede beğenmeyenler vardı Nexus 4 te falan Genişletmek için tıkla ... Beğenmemek ayrı mesele performans vermesi ayrı mesele kimse diyemez yani '' Nexus serisi yazılımları kötü'' diye kemak' Alıntı: Anket olarak hazırlanan konuyu daha iyiydi sonucu görmen daha kolay olurdu bence. Ama g3 diğerlerinden önde. Genişletmek için tıkla ... Doğru diyorsun hemen bir anket ekliyim Hangi açıdan? kemak' Alıntı: Anket olarak hazırlanan konuyu daha iyiydi sonucu görmen daha kolay olurdu bence. Ama g3 diğerlerinden önde. Genişletmek için tıkla ... Anketi ekledim
goktas19 Üye Konu Sahibi byAndroid' Alıntı: Zaten performans yönünden beğenmediler Genişletmek için tıkla ... Açıkcası ile defa sizden duyuyorum bunu
byAndroid' Alıntı: Zaten performans yönünden beğenmediler Genişletmek için tıkla ... Açıkcası ile defa sizden duyuyorum bunu
byAndroid Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya bi göz gezdir herkes kitkata dönmek istiyor
goktas19 Üye Konu Sahibi byAndroid' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya bi göz gezdir herkes kitkata dönmek istiyor Genişletmek için tıkla ... Uygun oldugum bir vakit bakabilirim ama harbiden ilk defa duyuyorum
byAndroid' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya bi göz gezdir herkes kitkata dönmek istiyor Genişletmek için tıkla ... Uygun oldugum bir vakit bakabilirim ama harbiden ilk defa duyuyorum
byAndroid Üye Dediğim gibi lolipop pek iyi gelmedi önemli olan şu durumda Android M güncellemesi ve birçok hata giderildi diyorlar
Dediğim gibi lolipop pek iyi gelmedi önemli olan şu durumda Android M güncellemesi ve birçok hata giderildi diyorlar
goktas19 Üye Konu Sahibi byAndroid' Alıntı: Dediğim gibi lolipop pek iyi gelmedi önemli olan şu durumda Android M güncellemesi ve birçok hata giderildi diyorlar Genişletmek için tıkla ... Evet öyle diyorlar ama ban sanki aceleyle çıkartılmış gibi geliyor(sadece kendi yorumum). Android L ile Android M çıkış tarhileri arasında ne kadar zaman farkı var ki?
byAndroid' Alıntı: Dediğim gibi lolipop pek iyi gelmedi önemli olan şu durumda Android M güncellemesi ve birçok hata giderildi diyorlar Genişletmek için tıkla ... Evet öyle diyorlar ama ban sanki aceleyle çıkartılmış gibi geliyor(sadece kendi yorumum). Android L ile Android M çıkış tarhileri arasında ne kadar zaman farkı var ki?
byAndroid Üye L nin çok hatası olduğunu farkettiler o yüzden sanırım. Android M deneme sürümü yüklenmiş Nexus 5 ler falan daha iyi pil performansı 2 ye katlamisti
L nin çok hatası olduğunu farkettiler o yüzden sanırım. Android M deneme sürümü yüklenmiş Nexus 5 ler falan daha iyi pil performansı 2 ye katlamisti
goktas19 Üye Konu Sahibi byAndroid' Alıntı: L nin çok hatası olduğunu farkettiler o yüzden sanırım. Android M deneme sürümü yüklenmiş Nexus 5 ler falan daha iyi pil performansı 2 ye katlamisti Genişletmek için tıkla ... Gelsinde tam olarak bizde görelim. Konu bu arada bayaa dağıldı
byAndroid' Alıntı: L nin çok hatası olduğunu farkettiler o yüzden sanırım. Android M deneme sürümü yüklenmiş Nexus 5 ler falan daha iyi pil performansı 2 ye katlamisti Genişletmek için tıkla ... Gelsinde tam olarak bizde görelim. Konu bu arada bayaa dağıldı