Emrgncy
Üye
-
Konu Sahibi
-
bakkala gidip iki eldiven alsın ne kafayı yoracak:
buldum gibi edilenleri üst üste giysin gerisini anladın zati.
buldum gibi eldivenleri üst üste giysin gerisini anladın zati.
eldivenleri üste süte giydi en üste eldiveni kullandıktan sonra ters cevirip tekrar kullandı
Kulanılmış eldivenin yüzeyi temiz olana eldivenin yüeyini temas edip kirletir
Prosüdürün dışına çıkmamış oluyor
Önce İki Eldivenide Üst Üste Giyip Birinci Ameliyatı Yapar Sonra Üstteki Eldiveni Ters Çevirip İkinci Ameliyatı Yapar Sonra Üsttekini Çıkartıp Üçüncü Ameliyatı Yapar
üst üste giyip ilk ameliyatı yapar, üsttekini çıkarıp ikinci ameliyatı yapar, çıkardığı eldiveni ters çevirip giyer üçüncü ameliyatı yapar.
Kullanılmış yüzey temiz yüzeye değmiyor. Kafayı duvara vurma biraz çalıştır
senin verdiğin 1. prosedür yani doktorun deydiği hiçbir eldiven yüzeyi hastalara deymecek maddesi senin bu tezini çürütür doktor elindeki son eldiveni çıkarıp ters çevirip ameliyatı yapamaz iç yüzeyine doktor deymiştir bunu hastalara deydiremez
üst üste giyip ilk ameliyatı yapar, üsttekini çıkarıp ikinci ameliyatı yapar, çıkardığı eldiveni ters çevirip giyer üçüncü ameliyatı yapar.
Kullanılmış yüzey temiz yüzeye değmiyor. Kafayı duvara vurma biraz çalıştır
kirli eldeven kulanmış kullanamamış kimsenin umrunda degil soruya dogru cevap vermek için Prosüdürün dışına çıkmamak lazım
Şimdiye kadar tanıdım doktorların hepsi vizdansız. Hasta ölmüş ölmemiş norkozu fazla verilmiş az verilmiş hiç umarsamazlar
saglık ocaklarında hep görüyorum topuk kanı almak için dört beş aylık bebeklere enjektörü gözünün yaşına bakmadan
bagırtıra bagıra saplıyorlar yaptıkları iş Prosüdürlerine uygun kimseyi suçlayamazsınız doktorluk ögretmen gibi kutsal meslek
değil
doğru cevabın bu olduğunu düşünüyorum
Arkadaşım doktorun elinin değdiği yüzey hiç bir yere değmiyor
Kısaca izah edeyim
Birinci eldiveni giyiyor, üzerine ikinci eldiveni giyip ilk ameliyatı yapıyor
üstteki eldiveni çıkarıp alttaki eldivenle ikinci ameliyatı yapıyor,
Birinci ameliyattan sonra çıkardığı eldiveni ters olarak elindeki eldivenin üzerine giyiyor ve üçüncü ameliyatı yapıyor
bu konuda sana katılıyorumkirli eldeven kulanmış kullanamamış kimsenin umrunda degil soruya dogru cevap vermek için Prosüdürün dışına çıkmamak lazım
Şimdiye kadar tanıdım doktorların hepsi vizdansız. Hasta ölmüş ölmemiş norkozu fazla verilmiş az verilmiş hiç umarsamazlar
saglık ocaklarında hep görüyorum topuk kanı almak için dört beş aylık bebeklere enjektörü gözünün yaşına bakmadan
bagırtıra bagıra saplıyorlar yaptıkları iş Prosüdürlerine uygun kimseyi suçlayamazsınız doktorluk ögretmen gibi kutsal meslek
değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?