Baydırman
Moderator
-
Konu Sahibi
-
Sebebi ne acaba bir fikrin var mı
Mesela yaşlılar zamanın geçmemesinden yakınıyorlar. Meşgale gerekiyor o halde.Bence temelde algı ile ilgili ama tek bir sebebi yok gibi . İnsanın kafasına takacak bir derdi olmazsa, meşgul edecek bir uğraşı varsa, beklediği bir şey de yoksa akıp gidiyor zaman.
Yani,
Atın arpası varsa, vursan da semeri bana mısın demez, arpası da yoksa vursan da kırbacı bir adım gitmez.
Mesela yaşlılar zamanın geçmemesinden yakınıyorlar. Meşgale gerekiyor o halde.
Hepsi hızlı geçti diyor da şu an geçmiyor diyorlar.Olabilir. Bazısı da çok hizli gecti hayat diyor.
Hepsi hızlı geçti diyor da şu an geçmiyor diyorlar.
Benim yaşıma gelince anlarsın der trip atar görebiliyorum şimdidenO kadar zaman geçtiyse dayı bu da gecer merak etme demek lazım.
Niye öyle olurYaş yirmiyi geçtimi öyle olur, özelliklede erkeklere herşey dün gibi gelir ...
Benim yaşıma gelince anlarsın der trip atar görebiliyorum şimdiden
Niye öyle olur
Maddi şeyler devre dışı kalır çünkü. Soğuktur hastane koridorları manen.Hastanede zaman durmuş gibi olur
Aynen ya hiç sanmıyorum o yaşlara kadar gelebileceğimi. Adamlar eski toprak yedikleri doğalmış. Biz hep hormon hep yapay.Amin dayı. Buraları görsek daha ne. Şükür halimize dersin
Nedir o teori?
Bu değerli insan zaman konusunda en geçerli teoriyi yıllar önce sundu ve çok yakın bir zamanda ispatlandı.
Nedir o teori?
Çok değişik bir şey saliseleri bile önemli bazen@Genc007 zaman algısı çok geniş konu yorumlamak zor teoriler var genelde ama 100 yıl sonra farklı sonuçlar çıkarmı bilememtek bildiğim zamanıda bir var eden olduğu ve amacı olduğu her işin içine giren bir faktör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?