Telefon Tavsiyesi Z1 mi s5 mi

Konu Sahibi
Z1 mi s5 mi
Beyler z1 kullanıyorum arkadaşta s5 var kafa kafaya takas edelim diyo samsungdan haz etmem hiç. Bi fikrinizi alım dedim

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu telefondan haz edersin emin ol, siyahsa hiç kaçırma derim ve temiz ise, telefonun ses, kamera, performans ve ekran kalitesine diyecek yok. Z 1 kullanmadım ve fikrim yok onu karşılıklı mukayese edebilirsin.

Tepkiler: B.A.R.O.N
İkiside suya dayanıklı. Performans olarak S5 daha güçlü olabilir ama eğer tasarım hoşunuza gitmediyse ekran ve kamera dışında pek fark yok.

Z2 olsa neyse de S5 o kadar da kötü bir telefon değil yani

wpfurkan

Üye
Bende sevmem samsungu ve z1 daha güzel olsada s5'in ekranı çok çok daha iyi ve kafa kafa takasta kârın olur.

Konu Sahibi
Takas etmedim vazgeçtim. Z1'den memnunum su geçirmezlik sağlamlık premium malzeme kalitesi her Bakımdan güzel cihaz.

Samsung Galaxy S5 Xperia Z2 e göre + yönleri
-Zevkler ve renkler tartışılmaz o yüzden tasarima birşey diyemicem
-Ekran kalitesi( Dünyanın en iyi ekranı)
- Isınma problemi yok
- Çıkarilabilir batarya
- Yeni nesil işlemci( Ac versiyonu)
- 8.1 Mm
- Çok daha hafif
- 128 Gb hafiza kart destegi
- Kalp sensörü ve saglıga tam destek uygulamaları
- Video efektleri (HDR video kaydı) xperia z2de bu konuda başaları ikisinede tam puan bence
- USB 3.0
- El haraketleri ile ( Ekran görüntüsü alma sitede dolaşma farklı özellikler )
- Parmak izi okuyucusu

Xperia Z2 Galaxy S5 e göre + yönleri
-Zevkler ve renkler tartışılmaz o yüzden tasarima birşey diyemicem
-3GB Ram
- Daha büyük kamera sensörü Dahayüksek diyafram aralıgı
- Daha güclü batarya
- Etkileyici ön kamera ...
- Fm Radio
- Ps ile tam senkronizasyon
- Güncelleme destegi ama sorunlu ( Eski modeli olan xperia neo v ye kaldıramiyacagini bile bile ICS sürümünü verdi düzeltemedidede öyle kaldı telefon eline yüzüne bulaştırdı herşeyi sony, böyle verecegıne hic vermesın daha iyi samsung vermedi mesela bence en iyisini etti )

İkisininde bir birinden üstün özellikleri var sen sececeksin...

osicik

Üye
hehe güncelleme verdi diye kızılır mı yahuuu eline de bulaştırsa adamlar uğraşmış vermiş beğenmeyen alt versiyona dönsün ondan da anlamıyosa sorun yok zaten telefonla çok işi yok demektir...

Tepkiler: byAndroid
hehe güncelleme verdi diye kızılır mı yahuuu eline de bulaştırsa adamlar uğraşmış vermiş beğenmeyen alt versiyona dönsün ondan da anlamıyosa sorun yok zaten telefonla çok işi yok demektir...

Sonynın sisteminde ellemedigim yer yok ama Ics alması büyük hataydı o neo v nın benim gibi binlerce kişi şikayetci. Android 2.3.4 bazı uygulamalar programlar oyunlar çalışmyor bilmiyorsundur diye söyledim 4.0 üzeri çalışıyor hepsi ama çok feci kasarak bildigin samsuungun eski Tw gibiydi rehber 9 saniyedede açılıyordu ram sıkıntısı çekiyordu düzeltme sürümünü halen vermedi.

osicik

Üye
yok dostum anlamayan ilk aldığı sürümle kullanıyor zaten anlayanda bi zahmet hallediversin haa iyi bi güncelleme olmamış olabilir bilmiyorum ama güncelleye kızman garip olmuş millet güncelleme güncelleme derken romcular bi güzellik yapmıştır o güncellemeye..

Telefonu bi kontrol et derim kimse Z1 ile S5'i takas etmez S5 çok daha iyi bir cihaz bir bak sorunu felan vardır belki.

Tepkiler: MoonLife01

Yok yok her türlü romu denedim telefon kitleniyordu ve halen telefonu kullanıyorum 2.3.4 indirdim geri bu sürümde harika çalışıyor 4.0 ICS geldimi kaldıramıyor telefon ram yetersız kalıyor.

aksitman

Üye
Sıkıldıysan xperia dan bence değiştir ama xperia dan aldığın zevki hiçbir telefondan alamazsın