___kaptan___ Üye Konu Sahibi EzgiS' Alıntı: Yeri, maxi kutlamalar burası değil, ama neyse.. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... yemin ederim 1yıla yakındır üyeyim o bölümü inan hiç görmedim yaa pardon bir daha ki sefere oraya açarım konu dışı olunca burayı uygun gördüm + teşekkür ederim - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
EzgiS' Alıntı: Yeri, maxi kutlamalar burası değil, ama neyse.. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... yemin ederim 1yıla yakındır üyeyim o bölümü inan hiç görmedim yaa pardon bir daha ki sefere oraya açarım konu dışı olunca burayı uygun gördüm + teşekkür ederim - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
___kaptan___ Üye Konu Sahibi .Murat.' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - tarxhn' Alıntı: tebrikler Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - maxirabit' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - KayraBey' Alıntı: Tebrikler... Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Kingmortall' Alıntı: tebrikler nice rütbelere Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun hep beraber inşallah
.Murat.' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - tarxhn' Alıntı: tebrikler Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - maxirabit' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - KayraBey' Alıntı: Tebrikler... Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Kingmortall' Alıntı: tebrikler nice rütbelere Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun hep beraber inşallah
___kaptan___ Üye Konu Sahibi Metin' Alıntı: bi ben albay olamadım Genişletmek için tıkla ... yaw o da dertmi ahanda bundan böle albayımsın yaw Allahın izniyle oda olur yaa - - - Eklendi - - - efeyılmaz' Alıntı: Hayirli olsun Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim darısı sizlerin üst rütbelere ulaşmasına
Metin' Alıntı: bi ben albay olamadım Genişletmek için tıkla ... yaw o da dertmi ahanda bundan böle albayımsın yaw Allahın izniyle oda olur yaa - - - Eklendi - - - efeyılmaz' Alıntı: Hayirli olsun Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim darısı sizlerin üst rütbelere ulaşmasına
___kaptan___ Üye Konu Sahibi 71fatih' Alıntı: tebrikler darısı benim başıma Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim inşallah en kısa zaman da
71fatih' Alıntı: tebrikler darısı benim başıma Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim inşallah en kısa zaman da