muhammettvurucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eyvallah. Başka cevapları bekliyorumQarapapaq sence 5s mi lg g2 mi yoksa Samsung Galaxy Note3 ?1)Fark büyük değil ama tek fark oyun da değil.
2)Benim bildiğim net bir tarih yok.
3)Evet, 4G destekli ve snap800lü oluyor. Bölgesel kilidi, çok bilmiyorum; ama açılabiliyormuş sanırım root gerekiyormuş, neyse başkaları yazar.
Neden? Ve şimdi ben s3mini kullanıyorum ve discovery de var evde ama android kasar gibi bi düşünce bilinçaltıma yerleşmiş malesef bu yüzden ios kayiyorum bi yanimda farkli ol ve lumia al diyor cok kararsizimBence Note 3
Neden? Ve şimdi ben s3mini kullanıyorum ve discovery de var evde ama android kasar gibi bi düşünce bilinçaltıma yerleşmiş malesef bu yüzden ios kayiyorum bi yanimda farkli ol ve lumia al diyor cok kararsizim
Özellikle o ekranda oyun oynamak..Note 3teki acayip özelliklerin hangisi var iosta?
Özellikle o ekranda oyun oynamak..
Peki wp hakkında ne düşünüyorsun? Cok hizli gelişiyor bence wp 8.1 güncellemesi ile bi sıkıntı kalmazAynen.
Peki wp hakkında ne düşünüyorsun? Cok hizli gelişiyor bence wp 8.1 güncellemesi ile bi sıkıntı kalmaz
acayip evet de çoğu gereksiz televizyon kapatınca ne oluyo ki gayet gereksizNote 3teki acayip özelliklerin hangisi var iosta?
Zaten hemen hemen hiçbir şey işime yaramazacayip evet de çoğu gereksiz televizyon kapatınca ne oluyo ki gayet gereksiz
Haklisin ama sonuçta ekran kucuk ya oyun hiç zevkli olmuyor bu yuzden lumiaya yoneliyorum ama cok kararsizim5S al kafan rahat olsun.
acayip evet de çoğu gereksiz televizyon kapatınca ne oluyo ki gayet gereksiz
Haklisin kardeşim galiba ama yani androoidi istemememin nedeni mesaj yazarken kasmiyor iki uygulama ayni anda çalışırken kasiyor bi uygulamadan cikinca menu birbirine giriyor acaba bu sorunlar note 3 te de olur mu?Ben, multiwindowdan birinden sürükleyip diğerine atma olayından vs bahsediyordum. Ve bunlar gereksiz değil kullanışlı şeyler.
Haklisin kardeşim galiba ama yani androoidi istemememin nedeni mesaj yazarken kasmiyor iki uygulama ayni anda çalışırken kasiyor bi uygulamadan cikinca menu birbirine giriyor acaba bu sorunlar note 3 te de olur mu?
Peki benim s3mini nie öyle oluyor bi tavsiyen varmiAga sana net söylüyorum, yeminle bak 512mb ramim var dediklerin ben de olmuyor, 3 uygulama çalışsın, hiç bir şey birbirine girmiyor, aralarında geçiş yapıyorum, geçtiğimde diğeri baştan başlamıyor kaldığım yerden devam ediyor, multitasking sorunum yok yani.
Peki benim s3mini nie öyle oluyor bi tavsiyen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?