kuwaie
Üye
-
Konu Sahibi
-
pasaportla kayıt olayını anladım fakat unlock'un ne olduğunu bilmiyorum?operatörün çalışması için unlock yapman gerekiyor.
Cevaplayan arkadaşlara sonsuz minnettarım. iphone 4 Türkiye'de satılmıyor diye biliyorum? Ayrıyeten iphone 4 için unlock ne zaman çıkar? (Arkadaşlar annem İngiltere'de ve 10 gün içinde gelecek. Yani kısıtlı bir zamanım var. Bu süre içinde öğrenebildiğim kadar şey öğrenmek istiyorum) Sizce İngiltere'den almalımıyım yoksa Türkiye'ye gelmesini beklemelimiyim?Ayrıca Nadir kardeşim sen de unlock sorunu olmayan iphone dedin de bazı iphonelarda olan bir sorun mu bu? Hangisinde bu sorunun olmadığını nasıl anlarım? Bu sorularımı maddeler halinde cevaplarsanız benden mutlusu olmaz. Çok teşekkürler...evet ülkemizde satılıyor eğer unlock sorunu olmayan bir iphone 4 alırsan başın ağrımaz.
unlockun ne zaman çıkacağı belli değil belki bugün belki bir ay sonra ona göre kendinizi hazırlayın.unlock çıkmadanda kullanamazsınız.daha doğrusu unlock çıktı fakat jailbreak dediğimiz olay daha çıkmadı.Türkiye'de satışa sunulmadı diye biliyordum ben? Ayrıyeten bir sorum daha vardı cevaplayan arkadaşlara sonsuz minnettarım. O da Türkiye'de iphone 4 için unlock ne zaman çıkar? Eğer çıkmadan İngiltere'den alırsam iphoneu kullanamaz mıyım? (Annem İngilterede de 10 gün içinde gelecek o yüzden kısa süre içinde herşeyi öğrenmem lazım kısıtlı bir sürem var) Teşekkürler...
Jailbrake ne oluyor? Ayrıyeten bir kaç sorum daha vardı onları da cevaplayabilir misiniz? Çok teşekkürler ilginiz için...unlockun ne zaman çıkacağı belli değil belki bugün belki bir ay sonra ona göre kendinizi hazırlayın.unlock çıkmadanda kullanamazsınız.daha doğrusu unlock çıktı fakat jailbreak dediğimiz olay daha çıkmadı.
"Nadir" cidden çok teşekkür ederim. Ama kafama takılan birkaç nokta daha var. şimdi ben İngiltere'den aldım iphone 4'ü diyelim. Buraya getirdim. Neler yapmam lazım sırasıyla? Telefonu kullanmam için ne yapmam lazım? Teşekkür ederim..
Edit: Ayrıca birkaç önceki mesajıınızda "unlock çıktı ama jailbrake çıkmadı" demişsiniz de, Jailbrake yapılmadan unlock yapılmıyor mu? Eğer yapılıyorsa iphone 4'üme ben direk unlock yaparım hiç jailbrake yapmadan?
Ve tabi ki denilen şeyleri yapmam içinse unlock'un çıkmasını beklemeliyimtelefonunu kullanman için önce pasaport kaydı yaptırman sonra jailbreak sonra da unlock yapman gerekiyor.jailbreak yapılmadan unlock yapılamıyor maalesef.çünkü unlock programı ayrıca çıkmıyor jailbreak programının içinde çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?