Yurdumda Güneş Tutuldu Ve Kopmalık Yurdum İnsanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yurdumda Güneş Tutuldu Ve Kopmalık Yurdum İnsanı

gknky

Üye
hahahahahahahaaaaaaaaaa

sıfırkırıcı mesajımı aldın mı?

Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(titanic &#064; Apr 1 2006, 12&#58;11 PM) [post=308215]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sıfırkırıcı mesajımı aldın mı?
[/b][/quote]Ewet ßende Sana Cevap Yazdım.. Evde Modem YOhk Yeni Modem ALınca Halledecez.. İşlerde Yoğun Fazla Uğraşamıyorum ßen sana pm&#39;den Ulaşırım Halledince Oke..

mAd_girL

Üye

ama bunu benim zeki arkadaşlarımda yaptı

türk yolunu bulur illa gözlük mü lazım biz daha neler yaptık neler hocanın arabasının camları flimliydi onun içinden baktık

Gerçekten çok güzel kareler bunlar Eee insan ömründe kaç kere görüyor güneş tutulmasını

kikaksk

Üye
cok güsel ya resimler eline sağlık...

<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>Eee insan ömründe kaç kere görüyor güne&#351; tutulmas&#305;n&#305; [/b][/quote]

Duzenli beslenip egzersiz yaparsak bi sonrakini gorebiliriz belki , k&#305;smetse. 56 y&#305;l sonra ....

turgay89

Üye
<div class='quotetop'>(mustafa_tufekci &#064; Apr 1 2006, 12&#58;57 PM) [post=308234]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
türk yolunu bulur illa gözlük mü lazım biz daha neler yaptık neler hocanın arabasının camları flimliydi onun içinden baktık
[/b][/quote]

hem de dincinin arabaydı..

msw

Üye
Biz de disketten baktık

<div class='quotetop'>(msw &#064; Apr 1 2006, 10&#58;01 PM) [post=308509]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Biz de disketten bakt&#305;k
[/b][/quote]
aynen bende dev bir güne&#351; gözlü&#287;ü simsiyah,önünede diski koydum mis gibi seyrettim

D3N1Z

Üye
huhuhu o disket cok ıse yaradı wallah olmassa bakamıyacaktım bende dıstket kullandım

Exclima

Üye
bizim arkadaşlar da güneş tutulmasının fotoğrafını çekebilmek için objektifin önüne cam filtresi(kırmızı, mavi) koydular. ve gerçekten de tutulma anını(kısmî) fotoğrafa dönüştürmeyi başardılar...
acaba siz de mi öyle yaptınız?

ee ne diyelim? bu doğa olayını tekrar izlemek için 2060 yılını beklemek gerekiyor. bakalım sabredebilecek miyiz?

bn koyacaktım gunes gozlugu onune sora aptallık olur dıe koymadım

kikaksk

Üye
merak etmeyin aptallık olmaz benım arkadaşlar hatta baya kişi koydu ve cekti ama ben yapmadım...

msw

Üye
<div class='quotetop'>(__Midas__ &#064; Apr 1 2006, 10&#58;13 PM) [post=308519]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(msw &#064; Apr 1 2006, 10&#58;01 PM) [post=308509]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Biz de disketten baktık
[/b][/quote]
aynen bende dev bir güneş gözlüğü simsiyah,önünede diski koydum mis gibi seyrettim
[/b][/quote]
Bizim türkler varya çok zeki yaa.... Arkadaşla bir disket aldık içini açtık onu da ikiye böldük öyle 6 kişi baktık sıra sıra olaya bak ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...