ByKatre Üye Konu Sahibi haydaravısyon' Alıntı: helal olsun yanına çekiçle bol çivi ol canın sıkıldıkca kaldıgın odanın duvarına çakarsın Genişletmek için tıkla ... Sağol Kardeşim Hapishaneye Gitmiyoruz Ya - - - Eklendi - - - ia.phlvn' Alıntı: Allah'a emanet ol kardeşim. Eğitim hayatında başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Sağol Kardeşim Sana da Başarılar
haydaravısyon' Alıntı: helal olsun yanına çekiçle bol çivi ol canın sıkıldıkca kaldıgın odanın duvarına çakarsın Genişletmek için tıkla ... Sağol Kardeşim Hapishaneye Gitmiyoruz Ya - - - Eklendi - - - ia.phlvn' Alıntı: Allah'a emanet ol kardeşim. Eğitim hayatında başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Sağol Kardeşim Sana da Başarılar
ByKatre Üye Konu Sahibi paradox07' Alıntı: Hakkım geçtiyse helal olsun kardeşim.iyi davran kendine Genişletmek için tıkla ... Sağol Kardeşim Sende Iyi Davran Kendine - - - Eklendi - - - 19uqur97' Alıntı: Ne kadar tanımasam da hakkım varsa helal olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol Kardeşim - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
paradox07' Alıntı: Hakkım geçtiyse helal olsun kardeşim.iyi davran kendine Genişletmek için tıkla ... Sağol Kardeşim Sende Iyi Davran Kendine - - - Eklendi - - - 19uqur97' Alıntı: Ne kadar tanımasam da hakkım varsa helal olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol Kardeşim - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
ByKatre Üye Konu Sahibi Faciaa01' Alıntı: Lütfen arada sırada uğra, tamam mı kardeşim Genişletmek için tıkla ... Fırsatım Oldukça Gireceğim Kardeşim
Faciaa01' Alıntı: Lütfen arada sırada uğra, tamam mı kardeşim Genişletmek için tıkla ... Fırsatım Oldukça Gireceğim Kardeşim
MasteLaa Üye Hakkım var ise helal olsun sen de helal et kardeşim belki tanımıyorsun bile beni ama ben seni tanıyorum Helali hoş olsun.
Hakkım var ise helal olsun sen de helal et kardeşim belki tanımıyorsun bile beni ama ben seni tanıyorum Helali hoş olsun.
BYFECI Üye bycatre' Alıntı: Fırsatım Oldukça Gireceğim Kardeşim Genişletmek için tıkla ... Gireceğine Sevindim, Arada Sırada Yine Düello Yaparız
bycatre' Alıntı: Fırsatım Oldukça Gireceğim Kardeşim Genişletmek için tıkla ... Gireceğine Sevindim, Arada Sırada Yine Düello Yaparız
ByKatre Üye Konu Sahibi MasteLaa' Alıntı: Hakkım var ise helal olsun sen de helal et kardeşim belki tanımıyorsun bile beni ama ben seni tanıyorum Helali hoş olsun. Genişletmek için tıkla ... Seni Tanımaz Olur Muyum Fatih Benimde Hakkım Helal Olsun - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Gireceğine Sevindim, Arada Sırada Yine Düello Yaparız Genişletmek için tıkla ... Yaparız Yaparız - - - Eklendi - - - LeoFrankLy' Alıntı: Varsa helaldir Genişletmek için tıkla ... Sağol Ustam
MasteLaa' Alıntı: Hakkım var ise helal olsun sen de helal et kardeşim belki tanımıyorsun bile beni ama ben seni tanıyorum Helali hoş olsun. Genişletmek için tıkla ... Seni Tanımaz Olur Muyum Fatih Benimde Hakkım Helal Olsun - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Gireceğine Sevindim, Arada Sırada Yine Düello Yaparız Genişletmek için tıkla ... Yaparız Yaparız - - - Eklendi - - - LeoFrankLy' Alıntı: Varsa helaldir Genişletmek için tıkla ... Sağol Ustam
ByKatre Üye Konu Sahibi Faciaa01' Alıntı: Tabii yapıcaz.. Hadi sağlıcakla kal yeni eğitim-öğretim yılında başarılar.. Genişletmek için tıkla ... Sana da Başarılar Kardeşim Kazasız Belasız Geldik Merzifona Allah'a Şükür
Faciaa01' Alıntı: Tabii yapıcaz.. Hadi sağlıcakla kal yeni eğitim-öğretim yılında başarılar.. Genişletmek için tıkla ... Sana da Başarılar Kardeşim Kazasız Belasız Geldik Merzifona Allah'a Şükür
ByKatre Üye Konu Sahibi CasuS_87' Alıntı: Helal olsun kardeş .. güle güle .. Genişletmek için tıkla ... Sağol Kardeşim