Tuba.Erva Üye Mert' Alıntı: Bana bi tek sen yardımcı oluyorsun gibisinden bi mesajı vardı Genişletmek için tıkla ... sorma onun yuzunden sitedekı herkes ooo falan dıye laflar sokmustubana takılıyo sanmıslardı ardımdan baska bir erkege takılmıstı cok yanlızım dye cok gulmustum
Mert' Alıntı: Bana bi tek sen yardımcı oluyorsun gibisinden bi mesajı vardı Genişletmek için tıkla ... sorma onun yuzunden sitedekı herkes ooo falan dıye laflar sokmustubana takılıyo sanmıslardı ardımdan baska bir erkege takılmıstı cok yanlızım dye cok gulmustum
Revengeful Emekli Yönetici Crazy Jack bi daha yazmayacağım diyerek gitmişti.. Bi soğan cücüğünden haber yok. O da yazmayı beceremıyordu
Crazy Jack bi daha yazmayacağım diyerek gitmişti.. Bi soğan cücüğünden haber yok. O da yazmayı beceremıyordu
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Crazy Jack bi daha yazmayacağım diyerek gitmişti.. Bi soğan cücüğünden haber yok. O da yazmayı beceremıyordu Genişletmek için tıkla ... onlar akraba falan olabilir zaten
Revengeful' Alıntı: Crazy Jack bi daha yazmayacağım diyerek gitmişti.. Bi soğan cücüğünden haber yok. O da yazmayı beceremıyordu Genişletmek için tıkla ... onlar akraba falan olabilir zaten
zaza Üye halil09' Alıntı: kabuğu kim kırdı çıksın ortaya Genişletmek için tıkla ... kendisi atlamış hatta vasiyet bile bırakmış herşeyim İSA nındır diye
halil09' Alıntı: kabuğu kim kırdı çıksın ortaya Genişletmek için tıkla ... kendisi atlamış hatta vasiyet bile bırakmış herşeyim İSA nındır diye