YUMMM ! - Reflekslerine ne kadar hakimsin ? Bu Yaratık seni çileden çıkaracak :))

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
YUMMM ! - Reflekslerine ne kadar hakimsin ? Bu Yaratık seni çileden çıkaracak :))
YUMM...!

Bu oyun yavaş yavaş markette üst sıralara tırmanmaya başladı. Çok Eğlenceli ve refleks isteyen bir oyun..

Amaç : Yaratığa bir kere dokunun Ağzını açıp sizden Parmağınızı koymanızı isticek , ardından 3'e kadar sayacak ve nefes alıp vermeye başlayacak , Bu andan itibaren oyun başlıyor Eğer Ağzını kapatırken tam zamanlama ile parmağınızı çekemezseniz ısırıyor ve ekran kana bulanıyor Son resime bakın adam 7 defa parmağını kaptırmıs , o sırada bir süpriz var ama dersem işin espirisi kalmaz ,

LİNKLERİ SÜREKLİ YENİLEYECEĞİM - EMEĞE SAYGI İÇİN LÜTFEN YORUM YA DA BEĞENİ ATMAYI UNUTMAYIN Kİ , KAÇ KİŞİNİN İNDİRDİĞİNİ GÖRELİM
İYİ EĞLENCELER

LİNK :

ALTERNATİF :

EXTRA LİNK :

BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN LİNK :

Tepkiler: dursun dogan, eminx99, lazzow ve 11 diğerleri
sağolasın güzel bir oyuna benziyor

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
İİyi eğlenceler

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
linkler ölünce bildirmeniz yeterli

nbaki

Üye
tesekkurler...

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
iyi eğlenceler

Mobilator

Emekli Yönetici
t10'da oynamıştım. çok zor az daha cihazı parçalıyordum. şimdi galaxy s'in başına bişi gelmesin diye yüklemiyorum.

Teşekkürler.. Alternatifler için ayrıca teşekkürler..

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
iyi eğlenceler arkadaşım...

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
iyi eğlenceler

teşekkürler güzele benziyo deneyek bakalım

pcwolf

Üye
Zor değil arkadaşlar, o 3e kadar saydıktan sonra siz de içinizden sayın. Genelde 4 8 ve 12. saniyelerde ısırıyor
Onun saydığından devam edin.

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
iyi eğlenceler

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
iyi eğlenceler