"Yükseltme için ek 14 MB sistem dosya alanı gerekiyor. Gereksiz sistem dosyalarını silin."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NHYLMZ14

Üye
    Konu Sahibi
"Yükseltme için ek 14 MB sistem dosya alanı gerekiyor. Gereksiz sistem dosyalarını silin."
Güncelleme dosyaları indirilmeden önce ekrana bu hata geliyor. Telefon hafızasını biçimlendirdim. OSP 825 MB boş, 978 MB toplam alan yazıyor. Phone 389 MB boş 390 MB toplam alan yazıyor. Bilgisayar sisteminde 232 GB boş alan var. Ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin...

Skaptan

Emekli Yönetici
Söyledikleinden bişey anlamış değilim neyi yükseltirken hata aldın dostum

NHYLMZ14

Üye
    Konu Sahibi
kieste firmware güncellemesi var dedi. güncelleme yapılsın mı dedi ben de yapılsın dedim ama yükleme dosyaları indirilmeye başalnırken bu başlıktaki hatayı veriyor.

Skaptan

Emekli Yönetici
kieste firmware güncellemesi var dedi. güncelleme yapılsın mı dedi ben de yapılsın dedim ama yükleme dosyaları indirilmeye başalnırken bu başlıktaki hatayı veriyor.

ANLADIM KİES DOSYALARINI VERDIGIM PROGRAMLA KALDIR VE KİESİ TEKRAR KUR SORUN HALLOLACAKTIR

Tepkiler: NHYLMZ14

NHYLMZ14

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler abi

omertun

Üye
slm aynı hatayı bende alıyorum sürekli. bu güncellemeyi yaparken önceki gibi pc'nin bölgesel dil ayarlarını ingilizce yapmamıza gerek var mı ? teşekkürler...

Skaptan

Emekli Yönetici
Hayır yok

y_baha

Üye
kardeş bende de aynı hatayı veriyo söylediklerini tek tek yaptım kies'i dediğin programla kaldırdım sonra verdiğin linkle tekrar kurdum ancak yine 14 mb sistem dosyası alanı gerekiyor diyo hafıza kartında da telefon hafızasındada yeteri kadar boş yer var yardımcı olursan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...