Revengeful Emekli Yönetici Mert' Alıntı: Girişi yaparken çok güzel diye düşündüm ama pek de öyle sayılmaz. Prozodi yokmuş gibi Genişletmek için tıkla ... Aynen. Tek girişi sevdim zaten
Mert' Alıntı: Girişi yaparken çok güzel diye düşündüm ama pek de öyle sayılmaz. Prozodi yokmuş gibi Genişletmek için tıkla ... Aynen. Tek girişi sevdim zaten
zaza Üye Mert' Alıntı: Girişi yaparken çok güzel diye düşündüm ama pek de öyle sayılmaz. Prozodi yokmuş gibi Genişletmek için tıkla ... oda bir başarı girişi iyi yapmışlar bari dimi sadece girişini dinletelim o zaman
Mert' Alıntı: Girişi yaparken çok güzel diye düşündüm ama pek de öyle sayılmaz. Prozodi yokmuş gibi Genişletmek için tıkla ... oda bir başarı girişi iyi yapmışlar bari dimi sadece girişini dinletelim o zaman
CoDeYs Üye hadisenın şarkısı iyiydi bizi birincide yapardı ama o söylerken arkada başka biride söylüyor gibiydi yanliş hatırlamıyorsam müzigi mahfetmiş yoksa iyi olurdu
hadisenın şarkısı iyiydi bizi birincide yapardı ama o söylerken arkada başka biride söylüyor gibiydi yanliş hatırlamıyorsam müzigi mahfetmiş yoksa iyi olurdu
Samsun55'' Üye yabancı müzikten hiç hoşlanmam normalde o yüzden hiç beğenmedim heyecanlandırmadı beni bu müzik
KaTLeDeN67 Üye One907' Alıntı: "Belki üstümüzden 30 ülke geçer.." Genişletmek için tıkla ... müthiş di yaaa süper göömüşün aslında fena değil ama manga bundan 10000000000000000 kat daha iyiydi
One907' Alıntı: "Belki üstümüzden 30 ülke geçer.." Genişletmek için tıkla ... müthiş di yaaa süper göömüşün aslında fena değil ama manga bundan 10000000000000000 kat daha iyiydi
Catty Emekli Yönetici Sözleri de çok basit müziği de . Hiç beğenmedim. --------------- Ekleme --------------- Vesselάm;3250894' Alıntı: Berbat Ötesi İlk 10a Girmeyi Bırak 1.ci Olamayızzzzzz Genişletmek için tıkla ... Mantık hatasından kaynaklanan anlatım bozukluğu.
Sözleri de çok basit müziği de . Hiç beğenmedim. --------------- Ekleme --------------- Vesselάm;3250894' Alıntı: Berbat Ötesi İlk 10a Girmeyi Bırak 1.ci Olamayızzzzzz Genişletmek için tıkla ... Mantık hatasından kaynaklanan anlatım bozukluğu.