YouTube, Symbian ve Windows Mobile'da

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
YouTube, Symbian ve Windows Mobile'da
Google'ın sahibi olduğu dünyanın en çok izlenen video içerik sitesi YouTube, Symbian ve Windows Mobile işletim sistemine sahip telefonlara yeni bir kapı açtı.

YouTube Windows Mobile ve S60 serisi cep telefonları için geliştirdiği özel mobil uygulamayı kullanıma sundu. Böylece daha önceden tarayıcılarında sadece videoların görüntülenebildiği mobileYouTube sitesinden yararlanan kullanıcılar YouTube'u yeni uygulama işletim sistemlerine göre optimize edilmiş şekilde, tam olarak görüntüleyebilecekler.

Nokia E71 üzerindeki yeni YouTube

Yeni uygulamanın telefonlara kazandırdığı esas geliştirme ise arama ve video indirme işlemlerinin mobil YouTube sayfasına göre yüzde 90 daha hızlı gerçekleşmesinde yatıyor. Yeni uygulama Wi-Fi veya 3G ağında olup olmadığınızı otomatik olarak algılıyor ve buna göre resim kalitesini artırıyor. Uygulama aynı zamanda bir güncelleme olduğunda uyarıyor ve tek tıklamayla yükseltimi de destekliyor. Yazılımı telefonunuza indirmek ve cihazınızın uygun olup olmadığını anlamak için cebinizden adresine gitmeniz yeterli.

Tepkiler: ibam04, onur_20, sean_n ve 5 diğerleri

mars0606

Üye
çok teşekkürler sağolun

selamlar telefonum nokia e63 web tarayıcısından bu adrese girdiğimde ağ geçidi cevap vermiyor hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Tepkiler: ibam04