Youtube Symbian 2.27.9 sisx Signed Sürümdür

dostum öyle tarif ettiğin gibi ayarmı var sanki programda yaaaaq.atıyorsun sanki

gelişmiş ayarlar-IPv4-DNS adresleri, kısmaından ;
-Birincil Dns=4.2.2.0
-İkinci Dns=4.2.2.2

Her iki arkadaşımıza da aynen katılıyorum
İyi Forumlar...

rapman

Üye
güzel bi program hemde signed.teşekkürler

teşekkürler arkadaşım dns ayarlarını yaptım youtubeden videoları tam ekran olarak izleyebiliyorum

emeğine sağlık . teşekkürler kardeşim..

.eRCaN.

Üye
sömürse ne olurki anlamadığım için soruyorum.

Skyfire Programı Açıkken Herhangi Başka işlem yapamazsın.Yoksa Skyfire programı kendiliğinden çıkış yapar.Açık Uygulama varken bu programı açmaya kalksan açılmıyor zaten.(N73 ' te denendi).

Konuyu açan Arkadaşa Teşekkürler....

Konu Sahibi

yanılmıysam skyfirenin son sürümü N73 te çalışmıyor çalışsa bile ram yetersizliğinden açmayabilir...

.eRCaN.

Üye
yanılmıysam skyfirenin son sürümü N73 te çalışmıyor çalışsa bile ram yetersizliğinden açmayabilir...

Versiyon 1.1.0.13041 ' den mi bahsediyorsun ?

Şuan Kendi sitesinden indirdim bu sürümü.

Herhangi bi video sitesine girmeye çalıştım.ancak; Loading yazısı yarıya gelmeden "Memory Low" uyarısını verip program kendini kapattı.Çok ram tüketiyor gerçekten..

Konu Sahibi

Memory Low=düşük hafıza şansınıza küsün

tşk ler arkadaşlar da 5800 da yapamadım sadece sisx indirmek mi lazım yoksa daha değişik bir programmı istiyor onu anlayamadım tşk ederm ...

cemalyan

Üye
msn nem bu eklelersenız açıklarım birindar_2914@hotmail.com

--------------- Ekleme ---------------

menüye girin - araçlar - ayarlar - bağlantı erişim noktaları - bağlanmak istediğiniz modemi tıklayın ör ( Airmax-101 ) tıklayın bağlantı ismi gelecek karşınıza seçenekler diyin ve gelişmiş ayarları tıklayın sonra karşınıza IPv4 ve IPv6 çıkacak siz Ipv4 tıklayın ve dns ayarlarını 4 2 2 2 ve 4 2 2 1 yapın bu kadar ...... sadece n 95 te geçerlidir galiba

"programı sadece wifi kullananlar kullanabilecek"
derken wireLess iLe bağLandığımda kuLLanmam imkansız mıdır?

vallaha kardeşim çok teşekkür ederim dediğin gibi yaptım telim e72 ve gayet iyi çalışıyor başta yaptım video bulmadı ve kapatıp açtım dediğin gibi şimdi sorunsuz çalışıyor tekrar teşekkür edrim.

mahomboy

Üye
ben codec hatasi aliyorum cozumu nedir? Telefon n96 nolur yardim edin