Youtube Savaşı | Youtube Kalesine Girme Yöntemleri|Yutuba girmek ya da Girmemek İşte Bütün Mesele Bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Youtube Savaşı | Youtube Kalesine Girme Yöntemleri|Yutuba girmek ya da Girmemek İşte Bütün Mesele Bu
Yûtupgarp Savaşı

(Çığlıklar!.. Naralar!.. Kızgın yağların bedenleri yakma sesleri...)

-Efendim bu kapıyı da kapattılar, girişe saldıran askerlerimiz püskürtüldü, ne yapmamız gerek?..
-Güneydoğu kapısına saldıralım?..
-Efendim o kapıyı da telekom un askerleri tutuyor, biliyorsunuz onları aşmak mümkün değil...
-Kuzeybat...
-Efendim kuzeydeki tüm kapıları denemiştik biliyorsunuz, yöntemlerimiz işe yaramıyor artık...
-Vekil asker kullanalım?..
-Üzgünüm efendim ama onlar da bizden öğrendikleri sırları başkalarıyla paylaşıyorlar, krallığımız tehlikeye giriyor.
-...................
-Ne yapmamızı önerirsiniz efendim?..
-Tunnel kazın?..
-Daha önce v tunnel ini de kazdık d tunnel ini de ama tunnel kazan şirketin çukurlara koyduğu cıbıl avrat resimlerini gören askerlerimiz işini gücünü bırakıyor, seyre dalıyor efendim. Ve bazı kayalara uzaylıların kazıdığını düşündüğümüz "enlarge your penis" resimleri ordumuzun moralini bozuyor!
Üstelik o tunneller Zonguldak'daki maden ocaklarından beter, her an çökme riski var.
-facebook a login yaparız!.. Youtube şart mı?! Dailymotion, google video falan var yahu...
-Ama efendim, Youtube nin zenginlikleri ne facebook ile ne msn ne yahoo ile kıyaslanabilir... Oraya girmek zorundayız!..
-...... GİREMİYORUZ İŞTE!!!
-.........
-Sen ne önerirsin asker?!
-Efendim bence yanlış hedefe saldırmayı keselim!.. Youtube kalesine değil, bu kaleye asker gönderenlere yönelelim!..
-O halde istikamet Ankara'dır, ileriiiii...

Praetor

Tepkiler: X-LifeHard, Revengeful, s@hr@ ve 6 diğerleri

haltie

Üye
yutupgarp durumumuz bu resmen

Mehmet

Emekli Yönetici
Ya Youtube Beni Alacak Ya Ben Youtube'yi
Fatih Sultan Ben

haltie

Üye
üyeler ilk hedefiniz yutup

aLone

Üye
süper olmuş ata abi

Aziz™

Üye
çok güzel olmuş Ata gerçekten şuanki durumu en iyi şekilde yansıtmışsın..

Nedved

Emekli Yönetici
Tunneller'e muhtacız , seyre dalsakta ; rus kızlara doymadan akşam olmakta... Eline sağlık dostum süper olmuş.

Samsunspor

Emekli Yönetici
yutup gidecek bizi bir gün bu meseLe

herkes giriyor youtube kimse yasak falan dinlemio

tunnel olayını güzel uydurmuşsun Ata Abi
yine saygı değer bir yazı olmuş emeğine sağlık ..

Yağmur

Üye
teşekkürler ata... güzel bir yazı olmuş

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar beğenmenize gerçekten sevindim...
Önce youtube hakkındaki bir konuda mizahî bir mesaj yazıyordum, baktım çok uzadı konu haline getirdim...

Youtube'ye girmenin kaçak yollarıyla uğraşacağımıza sivil bir baskı oluştursak, bu tip cambazlıklarla uğraşmaya hiç gerek kalmazdı...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Abdullah Gül start verdi gibi, ilerde açılacağını düşünüyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...