youtube.com gibi siteler bilen varsa ekyeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
youtube.com gibi siteler bilen varsa ekyeyin.
telefonla ,girilen,mobil siteler dizi,film, videolari .youtube gibi site varmı cepten izlene bilen .yaygara tv gibi ekleyin

- - - Eklendi - - -

symbian 5800 xm telefonum .

Konu Sahibi
bilen yokmu neden yazan yok .google dan da aradım bulamadım symbian destekli site arıyorum

Konu yeri yanlış + Cep telefonları genel bölümün ana sayfasında yararlı dökümanlar var oradan bakabilirsini orda vardı galiba + Symbian destekli site vb durum söz konusu değildir cihazınız hemen hemen her mobil siteyi açmaktadır

Konu Sahibi
tesekürler ben indirmeden izleye bileceğim site arıyorum

CasuS_87

Üye
Bildiğim kadarıyla 5800 da flash lite var ve youtube dışında başka siteden video açmıyor

Fullfilm.mobi Var Ama İndirmeli

Tepkiler: ayran3883
bu sitede Tv, Sinema, ve video izleyebilirsin. --> bu sitede ise yine tv, video, sinema, ve Amerikan güreşi SMACKDOWN videolarıda izleyebilirsin. iyi forumlar...

Konu Sahibi
uygunsuz olmayan siteler ekleyin arkadaslar

- - - Eklendi - - -

bilen yokmu

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
buyur kardeş

Kardeş lakin wifi ile gir yoksa para yiyo.

Konu Sahibi
video paylasım sitesi bilen arkadarlar ekleyin türkçe olsun site mobil versiyonlu olsun (+18 ,cincellik.yasal olmayan,dahildeğildir)

Konu Sahibi
video paylasım sitesi bilen arkadarlar ekleyin türkçe olsun site mobil versiyonlu olsun (+18 ,cincellik.yasal olmayan,dahildeğildir)

Bilen arkadaslar lütfen ekleyin,dizi film izlenen online olarak mobil versiyonlu olsun (cepten izlenen ,)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...