Youtube Açılmama Sorununa Son

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Youtube Açılmama Sorununa Son
Merhabalar Arakaşlar Son Birkaç Gündür Bildiğiniz Gibi Youtubeye Giriş Yapılamıyordu Uzun Uğraşlar Sonucu Çözümü Buldum Sizlerle Paylaşıyorum Yapmanız Gereken linkten İndireceğiniz Hosts Adlı Dosyayı Sadece C:\WINDOWS\system32\drivers\etc klasörüne kopyalamak eski dosyanın üzerine yazılsınmı sorusuna evet deyin eski youtube ip adresi ile giriş yeniden aktif hale gelmiş olacaktır...

YARARLANDIĞIM KONULARDAKİ EMEK SAHİBİNE TEŞEKKÜR ETMEYİ BORÇ BİLİRİM... EĞER SENDE BENİM KONUDAN YARARLANDIYSAN TEŞEKKÜR ETMEYİ İHMAL ETME...

İndirilecek Hosts Dosyası
|
|
|
V

Ekli dosyalar

Tepkiler: arifemre10, lonelyheart023, sidar41 ve 31 diğerleri
Kardeşim Çok Saol bende bu soruna çözüm arıyordum.. Eyv.

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim ne demek iyi günlerde kullan

oldeli

Üye
eyw kardeş işime yardı

Praetor

Emekli Yönetici
Son iki aydır açamadığım, vekil sunucu kullanmayı reddettiğim için de bir türlü sorunsuz olarak erişemediğim youtube artık açılıyor.

Teşekkürler.

Praetor

Emekli Yönetici
Bağlantı yenilenecektir.

Praetor

Emekli Yönetici
Dosya eklenmiştir arkadaşlar.

Praetor

Emekli Yönetici
Ne demek...
Çalışan tek yöntemin de "link ölü" hatasına kurban gitmesine izin verir miyim ya ben?! =D

çok teşekkürler aylardır giremediğim youtube giriş mümkün ayrıca şu an yasaklı olan google uygulamalarınada girebiliyorum (translate,videos,docs. vs)

haltie

Üye
teşekkürler deniz ve ata

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardeş işime yardı

Son iki aydır açamadığım, vekil sunucu kullanmayı reddettiğim için de bir türlü sorunsuz olarak erişemediğim youtube artık açılıyor.

Teşekkürler.

çok teşekkürler aylardır giremediğim youtube giriş mümkün ayrıca şu an yasaklı olan google uygulamalarınada girebiliyorum (translate,videos,docs. vs)

teşekkürler deniz ve ata

iyi günlerde kullanın arkadaşlar ben bu siteden çok yararlandım yararlı bilgi buldukça bende paylaşırım ayrıca dosyanın eklenmesi güzel oldu sizinde ellerinize sağlık ii paylaşımlar...

--------------- Ekleme ---------------

Ne demek...
Çalışan tek yöntemin de "link ölü" hatasına kurban gitmesine izin verir miyim ya ben?! =D
dosya eklemek iyi oldu rapid böle dosyaları siliyor link iptal oluyo bu şekilde sorunsuz arkadaşlar yararlanabilir ellerine sağlık

anl_tr

Emekli Yönetici
Bu güzel bilgi için Teşekkürler...

Samsunspor

Emekli Yönetici
maaLesef kısa sürdü .. artık bu yöntem de geçersiz

haltie

Üye
bendee işe yaramıyor şuan

Samsunspor

Emekli Yönetici
pc.de tüm ayarLar mevcut fakat giriş yapamıyorum .
Çok iLginçtir cepten şuan kLip izLiyorum

Ne demişLer .. Ferro aLma Hacı aL