<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum... eskiden: At, avrat, siLahtı... şimdi: Makine, maniTa , eManeT peki sizce bu değişimin sebebi nedir??
Dawn Emekli Yönetici şimdi: Makine, maniTa , eManeT bu nedemek oluyor anlamı nedir yanlış anlama bizde hala at avrat silahtır sizde nasıl bilmiyorum
şimdi: Makine, maniTa , eManeT bu nedemek oluyor anlamı nedir yanlış anlama bizde hala at avrat silahtır sizde nasıl bilmiyorum
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Bugün konu açma işine biraz ara versen diyorum ... Genişletmek için tıkla ... Tamam mehmetce30' Alıntı: Teknoloji Genişletmek için tıkla ... iLginç cevap canım_sıkılıyor' Alıntı: batıtılasma Genişletmek için tıkla ... oLabiLir Catty' Alıntı: Sanayi inkılabı Genişletmek için tıkla ... turkordu' Alıntı: Döneklik Genişletmek için tıkla ... Engin_4433' Alıntı: şimdi: Makine, maniTa , eManeT bu nedemek oluyor anlamı nedir yanlış anlama bizde hala at avrat silahtır sizde nasıl bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Bizdede böyLe aMa gençLer değişTiriyor.
TuRkiShCowboy' Alıntı: Bugün konu açma işine biraz ara versen diyorum ... Genişletmek için tıkla ... Tamam mehmetce30' Alıntı: Teknoloji Genişletmek için tıkla ... iLginç cevap canım_sıkılıyor' Alıntı: batıtılasma Genişletmek için tıkla ... oLabiLir Catty' Alıntı: Sanayi inkılabı Genişletmek için tıkla ... turkordu' Alıntı: Döneklik Genişletmek için tıkla ... Engin_4433' Alıntı: şimdi: Makine, maniTa , eManeT bu nedemek oluyor anlamı nedir yanlış anlama bizde hala at avrat silahtır sizde nasıl bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Bizdede böyLe aMa gençLer değişTiriyor.
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Catty' Alıntı: Yahu benim cevaba ne gülüyorsun s , Ben onu söylerken gayet ciddiydim ? Genişletmek için tıkla ... biraz komık geLdi aMa hakLısın!
Catty' Alıntı: Yahu benim cevaba ne gülüyorsun s , Ben onu söylerken gayet ciddiydim ? Genişletmek için tıkla ... biraz komık geLdi aMa hakLısın!
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Berlin Boleyn' Alıntı: küresel ısınma olabilirmi Genişletmek için tıkla ... senin düşüncen nasıL düşünüyorsan maxicep.com un açıLması biLE diyebiLirsin Catty' Alıntı: Niye kızacam aaaa Genişletmek için tıkla ... ok saoL
Berlin Boleyn' Alıntı: küresel ısınma olabilirmi Genişletmek için tıkla ... senin düşüncen nasıL düşünüyorsan maxicep.com un açıLması biLE diyebiLirsin Catty' Alıntı: Niye kızacam aaaa Genişletmek için tıkla ... ok saoL