ChavRash Emekli Yönetici Sorun yeni eklenen MaxiChat çubuğundan kaynaklıydı. Çubuğu sorunu çözene kadar kaldırdık, şimdi bir sorun olmaması lazım?
Sorun yeni eklenen MaxiChat çubuğundan kaynaklıydı. Çubuğu sorunu çözene kadar kaldırdık, şimdi bir sorun olmaması lazım?
aydoğdu43 Üye evet arkadaşlar çok teşekkür ederim sorun çözülmüş. belki düzelir diye bikaç gün bekledim ama düzelmeyince ben de bu konuyu açmaya karar vermiştim, kiiiii baktım konu çoktaan açılmış
evet arkadaşlar çok teşekkür ederim sorun çözülmüş. belki düzelir diye bikaç gün bekledim ama düzelmeyince ben de bu konuyu açmaya karar vermiştim, kiiiii baktım konu çoktaan açılmış
asigsasi Üye ChavRash' Alıntı: Sorun yeni eklenen MaxiChat çubuğundan kaynaklıydı. Çubuğu sorunu çözene kadar kaldırdık, şimdi bir sorun olmaması lazım? Genişletmek için tıkla ... evet sorun yok çubuğa gerekte yok
ChavRash' Alıntı: Sorun yeni eklenen MaxiChat çubuğundan kaynaklıydı. Çubuğu sorunu çözene kadar kaldırdık, şimdi bir sorun olmaması lazım? Genişletmek için tıkla ... evet sorun yok çubuğa gerekte yok
Pure Life Üye Praetor' Alıntı: Burcucuğum geç kaldın kilitlemeye Genişletmek için tıkla ... Yaa kitleyemiyorum bi sorun var
Praetor' Alıntı: Burcucuğum geç kaldın kilitlemeye Genişletmek için tıkla ... Yaa kitleyemiyorum bi sorun var