arslansem
Üye
-
Konu Sahibi
-
gördüğünüz küfürü şikayet ettiğiniz halde hala silinmedimi
Bu konuya katılıyorum. Ama bence konu kırlılığındekı bi diğer sebep. Uyelerın bu konularda bılgısız olması. Ben kaç kere symbıan destek te 5800 için açılan konuları şikayet ettım.Yanlış yer olduğunu belırttım. 5800ın symbıan s60v5 olduğunu bılmıyor bıçok uye.
Öncelikle benim bu ya da şu yönetici hakkında,yani özel olarak bir şikayetim yok.Ben son zamanlarda özellikle konu dışında çok fazla aksaklık gördüğüm için şikayetimi dile getirdim.Oradaki ya da başka bölümdeki yöneticileri zan altında bırakmak değil amacım.
Bu tezatlık nedir anlam veremedim doğrusu. Hem diyorsun ki ''yönetim sıkıntısı var'', hem de diyorsun ki sözüm ona buna değil. Eee? Bu yönetimdekiler babam, amcam, dedem mi? Biziz işte. Bir laf ediyorsun, geri adım atıyorsun. Ne iştir anlayamadım. Herkesin kendine göre özel sorunları var. Gün oluyor ki siteden çıkmıyorum, gün oluyor ki 2 gün giremiyorum. Sorumlu tutulma sebebim mi bu benim yani?
Görüşlerinizi, eleştirilerinizi tabii ki dile getirebilirsiniz. Yönetim olarak eleştiriye de açığız. Ama mantıklı şeylerle gelin
Keyifli forumlar.
aktiflik gosteren uyeler veya bazı katagorılerden iyi anlayan kişiler yerıne anlamayan modlar var bunlarıda biliyorsunuz ve bu yuzdende aktıflık ve paylaşim baya baya düştü o uyelerin. bunuda biliyorsunuz bunlara neden bir çare bulmuyorsunuz onu anlamış degilim
sitedeki eskisi gibi hevesle girmiyoruz bu ozel yaşamla alakası da yok benım ve konuştugum kaç en aktıf uye açısından soyluyorum.
aktiflik gosteren uyeler veya bazı katagorılerden iyi anlayan kişiler yerıne anlamayan modlar var bunlarıda biliyorsunuz ve bu yuzdende aktıflık ve paylaşim baya baya düştü o uyelerin. bunuda biliyorsunuz bunlara neden bir çare bulmuyorsunuz onu anlamış degilim
Pınar sana yönelik bir şey mi yazdım yukarıda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?