DiaBLoS
Admin
-
Konu Sahibi
-
arkdaşların şikayetçi oldukları mevzularda başta negative olmak üzere tüm yönetcilerin dikkate alması ve düşünemesi gerekir. alperenin dediği gibi "niyet üzüm yemekse başka" ifadesi açıkca bi suçlamadır muhalif sesler rahatsızmı ediyorki altında başka şeyler arıyorsunuz. yöneticilerden beklenen aktifleğin ne olduğunu araştırmak yerine kendinizi temize çekmeye çalışırsunuz. bu klasik siyasettir. modasının geçtiğide genel seçimlerde açıkca görülmüştür. ortada bir memnuniyetsizlik var. Benimde geçtiğimiz günlerde bazı yöneticilerimizin tez canlılığı sayesinde aldığım bir ceza vardı. görüyorumki chawrash ve nega eleştirilere cvp veriyor diğerleri alkışlıyor. Tavsiyem tüm yönetimin kendini gözden geçirmesidir. Eğer bir yerde eleştiri varsa bunda art niyet aramakda eleştirilenlerin gerçekden bir yanlışı olduğuna işarettir.
tabiki bazı konular wardırki bu otorite sağlanmalıdır.. ama benim gözlemim yöneticiler her zaman böyle.. sürekli böyle bi tavır war..
benim yakındığım bu 2 şey.. yöneticilerin katılığı ve biraz ilgisizliği ..
kesinlikle isim wermek istemiyorum, yöneticiler bölümünden bazılarının profilleri incelenirse görülecektir..
çok haklısın kurtoğlu
Hem bu site hem de sizler değersiz olsaydınız burada her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatma çabasına girmezdim, bunu da bilin yani ..
alkışlamayı bırakıp biraz da olsa kendi yorumlarınızı yazsanız daha mantıklı olurdu.
Düşünceleri belirtmek senın fikirlerine göre mantıksızlıksa birşey diyemem.Gerçek amac belli derken siz neyi kastediyorsunuz....Burada olan şeyi söylemek zorundayız diye düşünüyorum...Nitekimde oluyor demi..bunda hemfikiriz..kimse aksini söylemiyor..aynı şekilde mantığa uygun hareketleri senden de bekleriz...
gerçek amacın belli. arkadaşlar gerekli açıklamaları yazmışlar, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın anlamı yok herhalde. yorumları beğendiğim için alkışlıyorum, yorum yapma gereği bile duymuyorum, sanırım bu suç değil. illa yorum yapılcak diye bi zorunluluk da yok. yönetimden şikayetçi değilim, ayrıca üst düzey bi yetkili de değilim. herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyo, kimse bütün gün ilgilencek diye bişi yok. yöneticiler yetkili oldukları için herşeyi bilmek zorunda da değiller. biraz araştırma yaparsan aradığın cevabı eminim bulabilirsin...
bu şekilde yöneticilere yüklenmek ne kadar da kolay demi...
yöneticilerimize katılıyorum, biz bir aileyiz...
diablos hala neyin peşindesin yada amacın nedir?tartışma yaratmak içinmi uğraşıyorsun.bu şekilde hiç bir noktaya ulaşamazsın...
ilkkez hak veriyorum arkdaşım sana eleştirel yaklaşımlara açık olmak gerek illaki art niyet aramak anlamsızo nerden çıktı arkadaşım..Öyle bir durum oldugu yok..Sadece olan bir şeyi kendimce ifade ettim..Söylediğim konuya da karşı çıkan yok zaten..Olan bir durum yani..Herkes eleştiriye açık ise bazı seylerde soylenebilir demi....Bende bunu yaptım.
sürekli olarak eski konular yeni gelen üyeler tarafında hortlatılıyo. Aradığı şeyi buluyo bakıyo link kırık. Konu bilmem ne tarihinde açılmış. Buna dikkat etmedği içinde tutup ağzına geleni yazıyo hepimize sövüp gidiyo. moderatörlerin işi bu tür konuları kapatıp bu durulara engel olmak değilmidir birazda. Hergün 3-5 konu incenlense bu kirlilik ortadan kalkar düşüncesindeyim. Şimdi bazı arkdaşlar bunuda art niyetli olarak değerlendireceklerdir eminim. Ama durum bu maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?