yunus486 Üye Nasıl ama çok iyi brutal yapıyor ama hakkını verelim zaten bütün şarkıları brutal bırak popu felan metal candır :
Nasıl ama çok iyi brutal yapıyor ama hakkını verelim zaten bütün şarkıları brutal bırak popu felan metal candır :
Xurmirac Üye Konu Sahibi yunus486' Alıntı: Nasıl ama çok iyi brutal yapıyor ama hakkını verelim zaten bütün şarkıları brutal bırak popu felan metal candır : Genişletmek için tıkla ... Kavgaya giden birine gaz vermek, oyun konsolunda yarışırken gaza gelip tuşa semsert basmak istiyorsak metal tam yeri Bu arada Metallica - One ı Guitar Herodan biliyorum )Bu One da 5:46 da başlayan kısmın bi ismi vardı sanki ya ?
yunus486' Alıntı: Nasıl ama çok iyi brutal yapıyor ama hakkını verelim zaten bütün şarkıları brutal bırak popu felan metal candır : Genişletmek için tıkla ... Kavgaya giden birine gaz vermek, oyun konsolunda yarışırken gaza gelip tuşa semsert basmak istiyorsak metal tam yeri Bu arada Metallica - One ı Guitar Herodan biliyorum )Bu One da 5:46 da başlayan kısmın bi ismi vardı sanki ya ?
Xurmirac Üye Konu Sahibi yunus486' Alıntı: Solo olmasın : ama çok gaz veriyor hele sololar Genişletmek için tıkla ... Aynen Zaten Metallica - One var telefonumda şimdi bide Du Hast indiriyim aklıma geldi o da
yunus486' Alıntı: Solo olmasın : ama çok gaz veriyor hele sololar Genişletmek için tıkla ... Aynen Zaten Metallica - One var telefonumda şimdi bide Du Hast indiriyim aklıma geldi o da
yunus486 Üye Iyyyy hiç sevemedim rammstein mi ne adınıda tam yazamıyom benimkilerin hepsini indir off daha ne olsun o gazla okula yürüyerek gidersin
Iyyyy hiç sevemedim rammstein mi ne adınıda tam yazamıyom benimkilerin hepsini indir off daha ne olsun o gazla okula yürüyerek gidersin