zaza
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abi boyuna enine ölçecek değiller ya
----------Eklendi @ 21:39:04 ---------- Yazıldı @ 21:38:15 ----------
Yasa sen tuğba
bende ehliyet icin saglik raporu almaya gttm dun.bi hastalik varmi dedi.yok dedim.gözunuzde bir saglk sorunu varmi dedi.yok dedim.kagidi imzaladi verirken.elimi tam uzattgi yönun tersine uzattm tesekkur ederim dedim.adam soka grdi:
odadan kovmadan ben cktm kagidi alip
napim eglenceli anima denk geldiAbi boyuna enine ölçecek değiller ya----------Eklendi @ 21:39:04 ---------- Yazıldı @ 21:38:15 ----------Yasa sen tuğba
Hahahbende ehliyet icin saglik raporu almaya gttm dun.bi hastalik varmi dedi.yok dedim.gözunuzde bir saglk sorunu varmi dedi.yok dedim.kagidi imzaladi verirken.elimi tam uzattgi yönun tersine uzattm tesekkur ederim dedim.adam soka grdi:
odadan kovmadan ben cktm kagidi alip
yok aldim kactim kagidiarkadaşlarım var hepsini incelediler ben gördüm don bıraktılar sadece----------Eklendi @ 21:40:49 ---------- Yazıldı @ 21:40:24 ----------fazla şansını zorlama
evet gözum saglam cok sukurbilerekmi yaptın peki?
evet gözum saglam cok sukuryaa aile hekimini zaten taniyorum ayni hastanede calistk bi ara.adam aliskn öyle hamlelerime
yakalayın deli var
: bu bisey degill
niye arkadaşlara denk gelen doktorlar gay mı?adam senin çıplak vücudunu görüp napsın isa
niye arkadaşlara denk gelen doktorlar gay mı?
orasını bilememsen şimdi ne zaman gidiyorsun?
güle güle git kardeşim şimdiden. benımde abım askerdeydı bugun 8de Allah n ıznıyle gelıyooorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?