OttomaN TigeR Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Harika şeyler yazmışsın ben de bunu imzama taşıdım abicim Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim. ---------- Eklendi @ 20:23:20 ---------- Yazıldı @ 20:22:41 ---------- MrCommanDTr' Alıntı: Yüreğine sağlık Üstadım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Can'ım benim.
Türe' Alıntı: Harika şeyler yazmışsın ben de bunu imzama taşıdım abicim Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim. ---------- Eklendi @ 20:23:20 ---------- Yazıldı @ 20:22:41 ---------- MrCommanDTr' Alıntı: Yüreğine sağlık Üstadım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Can'ım benim.
OttomaN TigeR Üye Konu Sahibi Eykul' Alıntı: Seni fazla simartiyorlar mi ne? Genişletmek için tıkla ... Bilmem ki öyle mi dersin... ---------- Eklendi @ 11:07:41 ---------- Yazıldı @ 11:07:02 ---------- .SeRDaR.' Alıntı: Kıskandın mı Genişletmek için tıkla ... Alemsin kardeşim yahu...
Eykul' Alıntı: Seni fazla simartiyorlar mi ne? Genişletmek için tıkla ... Bilmem ki öyle mi dersin... ---------- Eklendi @ 11:07:41 ---------- Yazıldı @ 11:07:02 ---------- .SeRDaR.' Alıntı: Kıskandın mı Genişletmek için tıkla ... Alemsin kardeşim yahu...