Yine server aldık, herkesi bekleriz ! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert

Üye
bugün 3 kere oyunu silip tekrar yükledim. 4-5 kerede yeniden başlattım. Yok anam yok
Tam oyunun görüntüsü çıkıyo. o anda oyun kayboluyo:S

bendeki sorunlar yine bitmedi
sizin serveri buldum. giriyom yükleniyo sonra oyun kapanıyo. başka serverlarda denedim onlardada öyle oluyo. saat kaçtan beri beceremedim

Bende giremiyorum :S oyun açılıyo server'ı yazıyorum yükleniyor....
Oyun görüntüsü geliyo sonra foss oyundan atıyo

Revengeful

Emekli Yönetici
bizde giriyor sizde nasıl girmiyor ya
Beyler şuan swde lag var aşırı derecede. O sorun yarına kada haledilir. yarında deneyin

Mert

Üye
Bazı mertlerde gözüken bir rahatsızlık olsa gerek

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun kesinlikle bizden kaynaklı değil, sxe nin her yeni sürümünde bu sorun oluyor, fix sürümü çıkmadan rahat rahat oynayamıyoruz malesef

Revengeful

Emekli Yönetici
Konunun baslarına bakarsan benimde ilk basta sorun yaşadığımı görürsün. Aradan bir süre gecti oyuna girmeyi başardım. Tek girmekle kalmadım sw birincisi oldum

Konunun baslarına bakarsan benimde ilk basta sorun yaşadığımı görürsün. Aradan bir süre gecti oyuna girmeyi başardım. Tek girmekle kalmadım sw birincisi oldum

Tebrikler ama nası oldu anlamadım sabah girdim oyuna şimdi giremiyom oyun açılıyo harita geliyo ct teror seçimine gelemeden atıyo

Revengeful

Emekli Yönetici
Bendede cok donuyo 2 gundur

Mert

Üye
Yine denedim.Sonuç yine hüsran

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sxe nin 10.2 sürümünü açıp cs ye girin ... Sxe penceresi çıkmadan cs yi açarsaniz oyundan atar sizi He bir de botlu cs kullanıyorsanız olmaz

Mert

Üye
Dediklerinin aynını yapıyom olmuyo

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mario oyna boşver ...

Nick: cL0se # ~TheHeroeS_TR~

Gelin Gari
Ama Assault olmasın sıkılıyom orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...