Yine n70 le başım dertte!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yine n70 le başım dertte!!
Merhaba arkadaslar dün benim n70 in bataryasını aniden çıkarttım ve sim kartıda söktüm çünkü yurtta kalıyorum ve kameralı yasak hocanın sesini duyunca bunu yapmak zorunda kaldım... neyse sonra hoca gidince simi filan taktım telefon açildı pin i sordu ama sim kart reddedildi dedi acaba benim hattamı sorun var diye baktım arkadaşların hattını taktım lakin onlardada ayni seyı yaptı sorun telefon hatası mı yoksa sim takma yerimi bozuldu.?Şimdiden tesekkürler

3 sene kahrımı çekti n70 çözüm biraz saçma gelebilir ama denemekten zarar gelmez bataryayı çıkar oraya üfle sim yuvasına falan üfle biraz çok değil sonra bataryayı takma hattıda telefon biraz öyle çıplak kalsın sonra bataryanı hattını tak dene bi daha

Vur telin kafasına düzelir ) n70 bu öyle ufak tefek şeye bozulmaz ...

Üfle püfle elimle bezle falan sim yuvasını sil temizle hafif ıslat muhakkak görür ama yine de görmezse kartın üstüne kağıt parçası koy ve ekstra olarak bataryanin göt kısmına kağıt sıkıştır batarya sıkışsn

" Bataryanin ... kısmı " kardeş süpersin

Konu Sahibi
Çok sağolun arkadaşlar hepsini denedim ama düzelmedi hatta telefon sistem hataları filan vermeye başladı müzik dinlerden 2 3 dakka dinletiyo yada oyun oynuyorum 1 2 dakka oynamadan telefon kendini resetliyo

Format bile işe yapamadıysa Bi telefoncuya göster sen .. Içinde bi parça yanmış olabilir ...

femtv

Üye
at şu n70 androide geç

webci274

Üye
Kardeş sanırım bu foruma gelince kurallarını vs okumadın... Başlığın forum kurallarına aykırı.(madde 10)

kadem115

Üye

cihazın sim kartı taktığın da sım kartın üztünde kalan metal e bastır yada arasına kağıt mağıt sıkıstır düzeleceiğni düşünüyorum

Bataryadan olabilir kardeşim benim n70 2 tane simcart yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...