Yılbaşı - 2015 [ Ana Konu ]

Sakin

dediğin doğru bizim yılbaşımız hicriydi yani geçti çoktan alkol almazsan fortlamazsan sorun yok bence ölçüyü kacirmamak şartıyla ufan bir çay çekirdek veya citkofte partisi yapılabilir
ARkadaşlar Bu Gelenek Batının Şey Yemelerinden Gelen Birşey Neden Yılbaşi Akşami O Akşam Özellikle Erkenden Yatiyorum Yapmayın etmeyin Onun Yerine Toplanın Bir Akşam Dini Sohbet Yapin Yada Cumartesi Akşami Buluşun O Zaman Çiğköfte Partisi Yapin Bu İşler Sakaya Alınmaz Günahtır Arkadaşlar Elin Hırıstıyanının Takviimini Kullanıyoruz Onun Noel Babası Denen Şey Oğlu Şeyi Çocuklara Sevdirdiler Zaten Bugün Onları Sevdiren Yarın O Dinide Sevdirir Sonra Layd Gaga Mıdır Nedir O Gelir Bütün GaylerLezbiyenler Toplanir Konserine Gidier Yapmayın Gözünüzü Seveyim

Tepkiler: DrugHacker

Anil-D

Üye
yilbasinda icecez dansözde buluruz bi tane yurt arkadaslari oyle diyor

Tepkiler: Tr_SERGEN

0MG90

Üye
Yukarıdaki şahsın kafasından istiyorum

Konu Sahibi
Gençler tartışma olsun diye açmadım konuyu. Bana kanıtlarla gelin , yoksa konumu terkedin. Ben sorunsuz bir cihaz demedim
@0MG90

Anil-D

Üye
kafa iyi olsun aynen

valla bence yılbaşı kutlanmalı Hz İsa peygamberin doğumunu kutlamak ne zamandır yanlış oldu ? Gidin alkolik olun saçma sapan şeyler yapın mı diyom insan gibi eğlenin

Tepkiler: Rock Ve Roll