Yetersiz alan hatası

Konu Sahibi
Yetersiz alan hatası
Android 2.2. froyo işletim sistemine sahip telefon kullanmaktayım ve 2 gb hafıza kartım var ama telefonun hafızası 180 mb olduğu için bazı uygulamalar sd karta yüklenmiyor bu nedenle telefonun dahili hafızası bir zaman sonra yetersiz alan problemi çıkarıyor bu probleme kesin bir çözüm nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim gerçekten sıkıntı yaratıyor çünkü....

Birde hafıza kartını telefon hafızası gibi kullanabilme imkanım varmıdır ??

Konu Sahibi
Elimdeki telefonu bir turlu root layamadim universal 4zroot gibi forumda bulunan birkac programda kar etmedi yapabilecegim baska birsey varmi arkadaslar yardim bekliyorum

KELGER

Üye
telefonun markasını yazsaydın dahaçok yardım gelirdi.

1oyun

Üye
Telefonun Markasını Yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim Kısaca yinede bahsedeyim.
Telefonunu büyük ihtimalle root'lanmamış bi telefonun var ilk önce telefonu root'layıp App2 SD programıyla gerçekten büyük bi fark yaratabilirsin telefonunun hafızasında.
Örnek vereyim Galaxy mini kullanıyorum 180 mb Kendi hafızası var şuan telefonda 107 adet uygulama ve oyun yüklü fakat telefonun hafızası 117MB dolu

Konu Sahibi
telefonumun model dediğin programı kullanıyorum ama her ne yaptıysam bu telefonu root layamadım bazı programlar direk sd karta yükleniyor

bazıları ise telefon hafızasında kalıyor sd karta taşımak istediğimde ise kilitli şekilde sd karta taşınmıyor ne yapacağımı şaşırdım bu telefon türkiyede pek kullanılmıyor sanırım
son çare artık sizden gelecek yardımlar kaldı

hacı sen telefona kaç lira verdin bari samsung huawei lg gibi bilindik bişey alsaydın

Konu Sahibi
telefon dışarıdan geldi kullanışlı bir telefon ama işte böyle sorunlar çıkarıyor bildik telefonlarda da böyle sorunlar var çözüm arıyorum artık sizlerden

KELGER

Üye
bende htc wildfire s için arıyorum

Necmati

Üye
Marketten 'Install Manager' adlı programı indirin uygulamaları yüklerken Hafıza kartına veya telefonunuzun hafızasına kurmasına dair seçenek sunuyor sizde hafıza kartını seçerek hafıza kaybından kurtuluyorsunuz .

Konu Sahibi
yeni fikirlerinizi çözümlerinizi bekliyorum arkadaşlar

bu arada şöyle birşey sormak istiyorum elimdeki android sürümünü başka bir sürümü ile değiştirebilirmiyim format yada rom lama yani bu işlemin ne gibi sakıncaları olabilir bilgilendiriseniz sevinirim