NowOrNewer
Üye
Hmm Valla Benim Bildiqim Kadariyla Burda Polis Olmak Cok Zor .. 3.500 €uro Maas Aliyorsun ..
Ona Gore Fizikten Tut En Ince Ayrintiya Bile Giriyorlar .. Burdaki Polislerin Hepsinde 2 Metre Boy Var Kas Fizik Uzun Bacaklar
Tam Bilmiyorum Ama Yarin Bi Arkadasim Var Kiz Oda Polisliqi Istiyor .. Ona Bi Sorayim Senin Icin Olur Mu .?
Abicim sende onların aileleri tek tek döveceksin.. Adam tutup seni dövenleri tek tek bir kenarda sıkıştırıp bir güzel dövdürecek. Ölesiyede dövdürebilirsin.. Diğerlerine aynı yap.. Sonra dağ başına bir boş araziye bunlara mezar kaz içine at.. Kapat toprağı artık özgürsun... Ama bu işi yaparken senden bilmeyecekler.... Çok gizli yapacaksın..
EDIT: bu tarz düşünceler olmaz bende ama size yardım olsun diye şey ettim...
Bişe sorcam kardeş ben makina müh okuyorum ama polisliğe merakım büyük.Ama bilmem gereken bi kaç şey var cevaplarsan sevinirim.
1-Sol elim ameliyatlı ama hiç bi şekilde bana engel değil yani 60 şınavı nizami durmadan çekerim el sağlam ama ameliyatlılar alınmıyomuş diye duydum dogrumudur?
2-Şuanda universite okuyorum ordan mezn olup Pomem den polis olursam yükselme şansım varmı kolejden mezun olanlara göre?
cevaplarsan sevinirim.
Seni polis sanıyodum yaw polis değilmisin?
Bu konularda pek bi bilgim yok polislikle pek ilgilenmedim zaten ancak en yakın polis noktasında ki görevlilere yol üstü sor önce tabi netten araştır.
Seni polis sanıyodum yaw polis değilmisin?
sen nerdesn su an bu tür işlere hep kafa takarım ..gerekirse babasına bile dalarız sen kafanı yormaa
Kızı kaçır türkiyeye getir türkiyede yaşayın bırak gurbet hayatını Ama onlarla kavga edicem dersen parayla adam tut yanına gir 5 kişinin arasına..
ya kızla ayrılcaksın ya kıza herşeyi anlatcaksın ya ailen ya ben dicen yada toplucan milleti gircen ha bi çözüm daha var adam tutcan 3 - 5 tane saldırtcan üstüne onların ama onlar seniin yolladını bilmicek o dövenler sanki seni çok sevdiklerinden zarar görmeni istemediklerinden dolayı dalmış gibi olcak işe yarayabilir dostum düşün
Ne oldu abi son durum nedir?
Deqisen Hicbir Sey Yok Kardesim .. Zaten Kizlanda Ayrildik .. Simdi Intikam Zamani ..
Acimiyorum Kimseye Artik .. Sanirim Acima Duyqumu Kaybettim .. Gecen Birini Yakaladim ..
5 Dakika Boyunca Yuzune Durmadan Yumruk Atmisim Herhalde .. Hala Hastanede Yatiyor ..
1 Hafta Gecmesine Raqmenn ..
Helal olsun abi en iyisi
sen vururken adam da herhalde elsız kolsuz ayaksız sadece govde ve bastan olusan biriydiki sana karsılık vermedi oylemi???o kadar kavgaların dovuslerın ıcınde bulundum senın dedıgın olaya hıc rastlamadım.uzayda mı yasıyorsun sen acaba bırader.
sen vururken adam da herhalde elsız kolsuz ayaksız sadece govde ve bastan olusan biriydiki sana karsılık vermedi oylemi???o kadar kavgaların dovuslerın ıcınde bulundum senın dedıgın olaya hıc rastlamadım.uzayda mı yasıyorsun sen acaba bırader.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?