Yeter Artik Ezilmek Istemiyorumm :(

Konu Sahibi
Hmm Iyi Yapiyorsun .. Senin Adina Sevindimm

Wilde

Üye
paranvarsa adam tutup dövdür çok bi hasar varsa şikayet et veya en iyisi yanında kesici delici alet bulundur çünkü sadece çokcadaldılar dırtlaklarını deşme hakkın var

Tepkiler: Mazlum Somer
    Konu Sahibi
paranvarsa adam tutup dövdür çok bi hasar varsa şikayet et veya en iyisi yanında kesici delici alet bulundur çünkü sadece çokcadaldılar dırtlaklarını deşme hakkın var

Yanimda Kucuk Bir Cop Tasiyorum

Wilde

Üye
Yanimda Kucuk Bir Cop Tasiyorum

copla o kadar fazla hasar veremezsin çok dalarlarsa böyle biber gazı bide şu ele takılan demirin adı neydi herneyse unttum ondan şaşırtıp geçirecen dhdede bakabilrisin orda öyle çok konu var

Konu Sahibi
copla o kadar fazla hasar veremezsin çok dalarlarsa böyle biber gazı bide şu ele takılan demirin adı neydi herneyse unttum ondan şaşırtıp geçirecen dhdede bakabilrisin orda öyle çok konu var

Iyi Fikirlerr .. Tesekkurler

zaza

Üye
Önünde çok mükemmel sonuç verebilecek yargı var. Temiz iş olur aynı zamanda mağdursun diye zararsız çıkıcan. Ama yok olmaz ben bunları ..... rahat etmem dersen kusursuz plan yapıcan önce. Her ayrıntıyı düşünücen. Misal diyelim dövdün adamları planında araçla kaçmak var o kadar iyi planlama yapıcan ki şöyle düşünücen; olursa bir aksilik araçla kaçamazsam? Ne yaparım? Veya adamları nerde kıstırıcan tek tek mi? Toplumu? Nerde yakalarsın? Takip şart düz kavga yakalatır seni... Madem dövecen iyi kötek vur. Ancak şuda var ki seni tanımazlarsa senden korkmazlarda, tanısalar eğer şikayetçi olurlar ki gözlerini korkutmanda şart. Ne sanıyon çocuk oyuncağımı?

Yani anlayacağın zordur en temizi savcılık olmadı tv ye çık...

Tepkiler: Mazlum Somer

[ENGİN]

Üye
belçika'damı tv ye çıkacak arkadaş

zaza

Üye
nerde olduğunu bilmiyorum ancak belçikada yaşıyorsa az çok dil biliyor anlamına gelir ve türkler belçikada hak arayamaz diyede bir madde yok...

Konu Sahibi
Yorumun Icin Saqolasin Zaza ..

Yane Tv'Ye Cikmak Haric Diqer Yorumlarin Guzeldi .. Laqdurlar Gibi Tv'Ye Cikip Rezil Olamam

Polise Gidip Bunlar Boyle Yapiyorda Diyemem .. 2 Gun Once Bi Tanesini Tek Gordumm ..

Cocuk Tek Bir Kelime Bile Etmedi Yanimda .. Ben Boqazini Tuttum .. Ben Birsey Yapmadim Falan Demeye Basladi ..

O Sirada Babasi Geldi ..

zaza

Üye
Oradaki polisleri pek bilmem ama arkan sağlam değilse sakın polisin eline düşme...

Oradaki polisleri pek bilmem ama arkan sağlam değilse sakın polisin eline düşme...
Bişe sorcam kardeş ben makina müh okuyorum ama polisliğe merakım büyük.Ama bilmem gereken bi kaç şey var cevaplarsan sevinirim.
1-Sol elim ameliyatlı ama hiç bi şekilde bana engel değil yani 60 şınavı nizami durmadan çekerim el sağlam ama ameliyatlılar alınmıyomuş diye duydum dogrumudur?
2-Şuanda universite okuyorum ordan mezn olup Pomem den polis olursam yükselme şansım varmı kolejden mezun olanlara göre?
cevaplarsan sevinirim.

Konu Sahibi

Hmm Valla Benim Bildiqim Kadariyla Burda Polis Olmak Cok Zor .. 3.500 €uro Maas Aliyorsun ..

Ona Gore Fizikten Tut En Ince Ayrintiya Bile Giriyorlar .. Burdaki Polislerin Hepsinde 2 Metre Boy Var Kas Fizik Uzun Bacaklar

Tam Bilmiyorum Ama Yarin Bi Arkadasim Var Kiz Oda Polisliqi Istiyor .. Ona Bi Sorayim Senin Icin Olur Mu .?

kol@j

Üye
bu işin adıni koy

söz nişan vs.

----------Eklendi @ 17:55:49 ---------- Yazıldı @ 17:51:42 ----------

o zaman sen de aileden sayılırsın sorun kalmaz