Yeter Artik Ezilmek Istemiyorumm :(

papakudioflu

Emekli Yönetici
her insanın karşısına degicek bir kişi hayatı boyunca bir kere çıkar ama o kişi bu kız degil

[ENGİN]

Üye
kavga etse ,savcılıga verse bişey degişmez.gel seni enişte yapalım diyecek halleri yok yani

lgkg300

Üye

Kardeşime bir önerim var. Eğer gerçekten kızı seviyorsan ve yaşınız kemale ermişşse. yani evlilik için her ikiniz de maddi ve manevi yönden hazırsanız, Allah'ın emri ile ailenle git kızı iste. Başka çaresi yok arkadaşım. Kimse istemez başka biri bacısı ile flört vs hayatı yaşasın. Sorunun ne olduğunu tam olarak bilmemle beraber. Sana tek tavsiyem budur. Durumunuz müsaitse gidin kızı isteyin. Tek çözüm yolu bu.

Tepkiler: Mazlum Somer
Adres ver gelelim..

Tepkiler: Mazlum Somer
amaca oğulları ile gelem bn hepsi mermiye kafa atıyor

Tepkiler: .Murat.

[ENGİN]

Üye
ooo taş üstünde taş kalmamış desene

enkazcı

Üye
s..tir et kızı abi ya kızmı yok

Konu Sahibi
Cevaplar Icin Cok Tesekkurler Arkadaslar .. Hepiniz Saqolunn ..

Ben Tam 5 Senedir Bu Kizi Sevmemle Beraber Oda Beni Seviyor Ve Amcacocuklarina Karsi Bile Cikip Siz Kimsiniz Diyebiliyorr ..

Yane Kiz Tarafinda Bi Problem Yokk .. Ama Su Amcacocuklari Falan Hep Pis Tipler Sadece Kavqa Etmek Onlarin Amaci ..

Bende Eqer Bi Defa Onlari Evire Cevire Dovebilirsem Yapmazlar Bidaha Biliyorumm .. + Onlar Hep Spor Salonlarina Gidiyorlarr ..

Yane Guclu Cocuklar .. Ama Korkmuyorum Yine .. Bakalim Bidaha Ne Zaman Karsima Cikacaklar ..