Emir
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim azı laf yapıp duygu sömrüsüyle oyları kazanmak bence hiç dogru bişey deil türkiye duygu sömrüsü yapıp kazananını deil YETENEGİNİ Arıyor ve bende fatih şahinde bu yetenegi görüyorum ve sonuna kadar oyun onunla hiç bir şey degiştiremez bilal göregen sadece darbuka çalıp şarkı söyliyip laf yapıyorbilal göregen sen onu bunu bırakta ali taran nasıl küfür ediyo manyak yaa
Kardeşim serkan hastaya benziyordu beti benzi soluktu serkanın ve çok kötü performans sergiledi 2 turda ben fatihe inanıyorum ve inanarakta diyorumki FATİH ŞAHİN birinci olacak bu adam 2 turda duraklamaz facebook'A yeni beatboxlar koymuş istersen oradanda izleye bilirsin bu adam 1'inciAѕѕαѕѕiη™;2079987' Alıntı:Emir bencede Fth şahin 1.liği hakedio...Ama oda diğer beatboxcu serkan gibi 2. durda tıkanırsa fln yazk olur
Enes eger izlesiyden videoyu hülya avşar fatihe bir soru sordu başkasıda olsa bunu yapabilirmi diye o da hülya avşar a güzel bir cevab verdi senin yazdıgının cevabıda burdaGüzel yapıyor ama çoğunu da o ufak makine yapıyor gibime geliyor
Hayır bu işte en önemli şey dogru efekleri dogru yerlere koyup onla oynamak şarkı söylemek kılay deil gerçekten bence bu işi fatih kusursuz yapıyor sonuna kadar oyum ve arkadaşlarımın oyu fatiheeMakine olmasa bir hiç öyleyse ...
Sonuna kadar fatih Şahin...
Evet kardeşim o çucukta çok güzel yapıyor allah yolunu açık etsin ama ben sonuna kadar FATİH ŞAHİN Diyorum● aLuvi ●;2092529' Alıntı:Kaan Baybağ | Mükemmel Michel Jackson Hareketi Yapıyor ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?