ss06 Üye Dampierre' Alıntı: yemem<br /> <br /> alttaki kokoreç yermisin Genişletmek için tıkla ... <br /> <br /> çino kokoreçten olursa yerim alttaki kazandibi yermisin
Dampierre' Alıntı: yemem<br /> <br /> alttaki kokoreç yermisin Genişletmek için tıkla ... <br /> <br /> çino kokoreçten olursa yerim alttaki kazandibi yermisin
Deleted. Üye nayır çekirge yerinde yenebilecek yemek olsaydı yerdim alttaki etliekmek bizim deyimimizle etlekmek yer misin bu arada üstteki erzurumun neresindensin ben de erzurumluyum
nayır çekirge yerinde yenebilecek yemek olsaydı yerdim alttaki etliekmek bizim deyimimizle etlekmek yer misin bu arada üstteki erzurumun neresindensin ben de erzurumluyum
omerynd Üye etli ekmek mi hep merak ederdim yemek isterim açıkçası. O zaman Erzurum yöresinden devam edelim. Kadayıf dolması yer miydin?
etli ekmek mi hep merak ederdim yemek isterim açıkçası. O zaman Erzurum yöresinden devam edelim. Kadayıf dolması yer miydin?
_SiyabeNd_ Üye Yenmez mi ayıpsın Alttaki Gösteberg buğlaması yer misin ? Dipnot=Bu yemek memleketim Ağrı'ya aittir
Yenmez mi ayıpsın Alttaki Gösteberg buğlaması yer misin ? Dipnot=Bu yemek memleketim Ağrı'ya aittir