Bruce Wayne
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardes ilani lekelemek gibi olmasinda birak 4s i 4 ü bile kimse vermez o telefona. Veren olursa iyi denk gelir ama sanmiyorum. Hayirli satislar.
Sen En İyisi Fiyat Belirt Sat 4S Alamazsın Zor O Telefona Kolay Gelsin
Teşekkür ederim geveyli temiz 4s ile kafa kafaya gelir takas edilir
Satmaya Kalktığında Çarşı Pazar Sordun Mu Aceba Ne Oldu Ne Dedi Esnaflar
iphone 4 ile takas için birsürü telefoncu buldum tabi telefon yurtiçi.4s de geveyli olursa yine 950-1000 arası vardı birkaç yerde..
Virip Alaydın Temizinden İşte
Cihaz görseli için bir 24 saat daha vaktiniz var..
Zaten burada olmazsa alıcam.Belki başka alternatiflerde olur diye açtım konuyuOlmazsa pazartesi günü takas için anlaştık telefoncuyla.
Kardeş sen ne sandın s3 miniyi? Devamlı telefoncum yurtiçi kayıtlı 16 gb tertemiz iphone 4ü takas teklif etti çünkü daha yeni aldım telefonu 999 tl ye. Zaten 2.el iphone 4 16 gb 850-900 tl ye kaynıyor piyasada.Geveyli 4slerde 1000 civarında bulunabiliyor.Eee bu telefon 950-999 tl arası satılıyor sağlam yerlerde.Elbet s3 miniye geçmek isteyen arkadaşlar vardır.İki taraf içinde uygun bir takas olur.Az önce gta vice city videolarına baktım iphone 4 de ne biçim kasıyor ama s3 minide tık yok sorunsuz oynanıyor 60 fps...Bunu bile bile takas ediyorum çünkü dediğim gibi ios kullanmaya daha alışkınım.Birde burada konu açayım dedim takas olur olmaz no problem zaten alıcıları var..
Burayada bakabilirsin aradaki farkı anlamak için...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihaz forum disinda takas edilmistir...
Hayırlı olsun. İlan kapanmıştır..Cihaz forum disinda takas edilmistir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?