Emrgncy Üye Konu Sahibi engin523' Alıntı: Cenk 5 Mustafa 10 Ahmet 20 Ahmetin oğluda mustafadır çünkü cenkin dedesidir Genişletmek için tıkla ... Tebrikler Yeni soru 10 dk sonra
engin523' Alıntı: Cenk 5 Mustafa 10 Ahmet 20 Ahmetin oğluda mustafadır çünkü cenkin dedesidir Genişletmek için tıkla ... Tebrikler Yeni soru 10 dk sonra
Emrgncy Üye Konu Sahibi engin523' Alıntı: bundan ben bir sürü sonuç çıkarabilirim rivayet hariç hepsinde 3 ve 4. harf aynı Genişletmek için tıkla ... Tebrikler Hepsin de ri hecesi ortada Rivayette başta
engin523' Alıntı: bundan ben bir sürü sonuç çıkarabilirim rivayet hariç hepsinde 3 ve 4. harf aynı Genişletmek için tıkla ... Tebrikler Hepsin de ri hecesi ortada Rivayette başta
engin523 Üye Nuhun gemisi olmasın o ---------- Eklendi @ 14:22:38 ---------- Yazıldı @ 14:21:49 ---------- hatta bizim üniversitenin karşısında cafeside var ordan biliyorum
Nuhun gemisi olmasın o ---------- Eklendi @ 14:22:38 ---------- Yazıldı @ 14:21:49 ---------- hatta bizim üniversitenin karşısında cafeside var ordan biliyorum
Emrgncy Üye Konu Sahibi engin523' Alıntı: Nuhun gemisi olmasın o ---------- Eklendi @ 14:22:38 ---------- Yazıldı @ 14:21:49 ---------- hatta bizim üniversitenin karşısında cafeside var ordan biliyorum Genişletmek için tıkla ... Dikkat süper bravo Son soru az sonra
engin523' Alıntı: Nuhun gemisi olmasın o ---------- Eklendi @ 14:22:38 ---------- Yazıldı @ 14:21:49 ---------- hatta bizim üniversitenin karşısında cafeside var ordan biliyorum Genişletmek için tıkla ... Dikkat süper bravo Son soru az sonra