15097 Üye SeniGördüm' Alıntı: Keşke tüm firmalar(özellikle samsung)nokianinki gibi tasarım şefi atasalar Genişletmek için tıkla ... Samsung'unkiler kötü mü ki yahu Kimse beğenmiyor
SeniGördüm' Alıntı: Keşke tüm firmalar(özellikle samsung)nokianinki gibi tasarım şefi atasalar Genişletmek için tıkla ... Samsung'unkiler kötü mü ki yahu Kimse beğenmiyor
msy2017 Üye crazy_oruc' Alıntı: aynen... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum xperia neonun tasarımını hiç beğenmiyorum ama arc s ve onun gibi olanlar güzel.
crazy_oruc' Alıntı: aynen... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum xperia neonun tasarımını hiç beğenmiyorum ama arc s ve onun gibi olanlar güzel.
SeniGördüm Üye 15097' Alıntı: Samsung'unkiler kötü mü ki yahu Kimse beğenmiyor Genişletmek için tıkla ... kötü tabiine s2 ne s3 güzel bence ayrıca habire aynı tasarımı yapıyor
15097' Alıntı: Samsung'unkiler kötü mü ki yahu Kimse beğenmiyor Genişletmek için tıkla ... kötü tabiine s2 ne s3 güzel bence ayrıca habire aynı tasarımı yapıyor
enterneoll Üye SeniGördüm' Alıntı: Keşke tüm firmalar(özellikle samsung)nokianinki gibi tasarım şefi atasalar Genişletmek için tıkla ... tasarım zevk işidir bende nokia'daki kare biçiminde telefonu kalınlaştıran kenarları sevmiyorum o ne öyle telefonun ekran 4.5'' ama telefon 4.8'' olmuş
SeniGördüm' Alıntı: Keşke tüm firmalar(özellikle samsung)nokianinki gibi tasarım şefi atasalar Genişletmek için tıkla ... tasarım zevk işidir bende nokia'daki kare biçiminde telefonu kalınlaştıran kenarları sevmiyorum o ne öyle telefonun ekran 4.5'' ama telefon 4.8'' olmuş
15097 Üye SeniGördüm' Alıntı: kötü tabiine s2 ne s3 güzel bence ayrıca habire aynı tasarımı yapıyor Genişletmek için tıkla ... Bknz: S3 ile Note2 ne kadar çok benziyorlar birbirlerine
SeniGördüm' Alıntı: kötü tabiine s2 ne s3 güzel bence ayrıca habire aynı tasarımı yapıyor Genişletmek için tıkla ... Bknz: S3 ile Note2 ne kadar çok benziyorlar birbirlerine
SeniGördüm Üye 15097' Alıntı: Bknz: S3 ile Note2 ne kadar çok benziyorlar birbirlerine Genişletmek için tıkla ... tuşlarin yeri her aynı 1 tane ana tus yanlarda 2tane dokunmatik tuş
15097' Alıntı: Bknz: S3 ile Note2 ne kadar çok benziyorlar birbirlerine Genişletmek için tıkla ... tuşlarin yeri her aynı 1 tane ana tus yanlarda 2tane dokunmatik tuş
15097 Üye SeniGördüm' Alıntı: tuşlarin yeri her aynı 1 tane ana tus yanlarda 2tane dokunmatik tuş Genişletmek için tıkla ... Sadece note 2 biraz daha büyüğü
SeniGördüm' Alıntı: tuşlarin yeri her aynı 1 tane ana tus yanlarda 2tane dokunmatik tuş Genişletmek için tıkla ... Sadece note 2 biraz daha büyüğü
MasteLaa Üye 15097' Alıntı: Bknz: S3 ile Note2 ne kadar çok benziyorlar birbirlerine Genişletmek için tıkla ... s2 ve note 1 de aynı.
15097' Alıntı: Bknz: S3 ile Note2 ne kadar çok benziyorlar birbirlerine Genişletmek için tıkla ... s2 ve note 1 de aynı.
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: s2 ve note 1 de aynı. Genişletmek için tıkla ... Benziyorlar ama çok değil
MasteLaa Üye 15097' Alıntı: Benziyorlar ama çok değil Genişletmek için tıkla ... Çok değil mi Şu s2 yi enine boyuna genişlet bakalım Ege
15097' Alıntı: Benziyorlar ama çok değil Genişletmek için tıkla ... Çok değil mi Şu s2 yi enine boyuna genişlet bakalım Ege
15097 Üye Benziyormuş ama Note2'nin s3'e benzediği kadar benziyormuş farkında değilim.ama arkası o kadar benzemiyor
Benziyormuş ama Note2'nin s3'e benzediği kadar benziyormuş farkında değilim.ama arkası o kadar benzemiyor
SeniGördüm Üye 15097' Alıntı: Benziyorlar ama çok değil Genişletmek için tıkla ... note s2nin büyütülmüş hali
SeniGördüm Üye 15097' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ilerde nexus note çıkarsa oda nexus un büyütlulmüş hali olur
15097' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ilerde nexus note çıkarsa oda nexus un büyütlulmüş hali olur
CasuS_87 Üye Sony gerçekten güzel tasarımlar yapıyor .. Tam böyle gençlere yönelik Eline alınca bi havasıda oluyo hani
Sony gerçekten güzel tasarımlar yapıyor .. Tam böyle gençlere yönelik Eline alınca bi havasıda oluyo hani