koseoglu61
Üye
ayın 12 sinde bende çıktı ne ise yaşadığını anlamadım anlayan varsa cevap bekliyorum.
sertifika ayarların degısmıs olabılıronları duzenle uygulama yonetıcısınden uygulama ayarlarını bak sadece ımzalı mı yoksa tumu mu secılı tumu secılı olmalı lazım ınternet kontrolu kapalı olmalı onları kanotrol etya bu uygulama guncellemeyi yukledikten sonra önceden kurdugum programları kuramıyoum n8 mod v3 internet radio hyperx %100 camera vs vs güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı dasya yüklenemez hatas ı aldım imzaladım gene olmuyor varmı başka benim gibi böyle uyarı alan?
1 mb ile adamlar dunyalari verecek degillerdi bize... bu da guzel olmus ama....
Bu uygulama güncellemesi ne getirdiki bilen var mı ?
sertifika ayarların degısmıs olabılıronları duzenle uygulama yonetıcısınden uygulama ayarlarını bak sadece ımzalı mı yoksa tumu mu secılı tumu secılı olmalı lazım ınternet kontrolu kapalı olmalı onları kanotrol et
daha önce bi yükleme yapmıştım düzel temalar vardı
şimdi bu dediğiniz güncellemeyi yükleyince eski temam gitti temalara baktım yok
sizdede böyle bişey oldumu
üncellemeyi evde yükleyip daha sonra işyerindeki bilgisayarıma usb den takıp şarz ederken bakmıştım tema mavi fon yeşil ot resmi olmuştu temalara girip baktığımda özükmüyoru eski yüklü olan temalar ama usb den çıkarınca eski temalar geri gerdi ekran temasıda ilginçbende eski temalar yerinde duruyor.
bendede aynısı oldu ama yüklendi heralde değişiklikleri farkettim gerçekten dahada hızlandı.ya arakdaşlar geçen gün bende güncellemeyi gördü yüklerken biraz fazla sürünce bende iptal ettim şuan güncelleme geçmişinde iptal edildi diye gözüküyor onu tekrar nasıl yüklüyebilirim acaba
Arkadaşlar N8-00 Cihaz Yazılımı olarak görülüyor güncelleme listesinde fakat bilgisayardan güncelle diyor. Bilgisayardan bakınca da son sürüm olarak görünüyor ne yapmalıyım
bende hiç bi değişiklik olmadıyokmu bunun çaresini bilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?