Türe Üye Jrcan1' Alıntı: 5 MP kamera,3G ve Wi-fi mevcut.Word,excel açabilme.Google haritlar,Gmail,Youtube,Google Talk..Kamera flaşı yok.Tv İZLENEBİiliyor.Bilgisayar görevi görüyor .. Bunu alırsan pc'ye gerek kalmaz Genişletmek için tıkla ... bir tek soğutucusu eksik
Jrcan1' Alıntı: 5 MP kamera,3G ve Wi-fi mevcut.Word,excel açabilme.Google haritlar,Gmail,Youtube,Google Talk..Kamera flaşı yok.Tv İZLENEBİiliyor.Bilgisayar görevi görüyor .. Bunu alırsan pc'ye gerek kalmaz Genişletmek için tıkla ... bir tek soğutucusu eksik
cenk_03 Üye Konu Sahibi hmm tesekkurler.galaxy s in kamerasında flas yok galiba.200 tl lil telefonlarda bile flas varken bu telefonlara neden koymazlar ki anlamadım??
hmm tesekkurler.galaxy s in kamerasında flas yok galiba.200 tl lil telefonlarda bile flas varken bu telefonlara neden koymazlar ki anlamadım??
Jrcan1 Üye Türe' Alıntı: bir tek soğutucusu eksik Genişletmek için tıkla ... Evet. ----------Eklendi @ 23:17:26 ---------- Yazıldı @ 23:16:55 ---------- cenk_03' Alıntı: hmm tesekkurler.galaxy s in kamerasında flas yok galiba.200 tl lil telefonlarda bile flas varken bu telefonlara neden koymazlar ki anlamadım?? Genişletmek için tıkla ... evet.flaşı yok.niye flaş bu kadar önemli ki ??
Türe' Alıntı: bir tek soğutucusu eksik Genişletmek için tıkla ... Evet. ----------Eklendi @ 23:17:26 ---------- Yazıldı @ 23:16:55 ---------- cenk_03' Alıntı: hmm tesekkurler.galaxy s in kamerasında flas yok galiba.200 tl lil telefonlarda bile flas varken bu telefonlara neden koymazlar ki anlamadım?? Genişletmek için tıkla ... evet.flaşı yok.niye flaş bu kadar önemli ki ??
cenk_03 Üye Konu Sahibi tv izleme hariç diğerleri benim telefondada var.tv yide mobil tv den izleyebilirsin. ----------Eklendi @ 23:20:23 ---------- Yazıldı @ 23:18:27 ---------- gece fotoğraf çekimi yapabilmek için, evde yada yurtta ışıkta fotoğrafların güzel cıkması için.
tv izleme hariç diğerleri benim telefondada var.tv yide mobil tv den izleyebilirsin. ----------Eklendi @ 23:20:23 ---------- Yazıldı @ 23:18:27 ---------- gece fotoğraf çekimi yapabilmek için, evde yada yurtta ışıkta fotoğrafların güzel cıkması için.
Türe Üye Jrcan1' Alıntı: Evet. ----------Eklendi @ 23:17:26 ---------- Yazıldı @ 23:16:55 ---------- evet.flaşı yok.niye flaş bu kadar önemli ki ?? Genişletmek için tıkla ... Karanlıkta cekım yapmadıgım ıcın benım acımdan sorun degıl
Jrcan1' Alıntı: Evet. ----------Eklendi @ 23:17:26 ---------- Yazıldı @ 23:16:55 ---------- evet.flaşı yok.niye flaş bu kadar önemli ki ?? Genişletmek için tıkla ... Karanlıkta cekım yapmadıgım ıcın benım acımdan sorun degıl
cenk_03 Üye Konu Sahibi off offf offf isteğime göre telefon bulamıyorummm ----------Eklendi 04.01.2012 @ 01:28:03 ---------- Yazıldı 03.01.2012 @ 23:38:37 ---------- lg optimus black nasıl??
off offf offf isteğime göre telefon bulamıyorummm ----------Eklendi 04.01.2012 @ 01:28:03 ---------- Yazıldı 03.01.2012 @ 23:38:37 ---------- lg optimus black nasıl??