Yeni tanistim sizce olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Yeni tanistim sizce olur mu?
Simdi beyler ve bayanlar ben bi kizla yeni tanistim yaklasik 1 hafta oldu. Kiz guzel sarisin bi afet resmen Neyse simdi kizla daha hic gorusmedim yuz yuze sadece mesajlastik yakin bir zamanda sinemaya goturmeyi planliyorum. Kiz bana guveniyor iste sirlarini falan anlatiyor ben de ona anlatiyorum aramiz iyi Allaha sukur. Bu kizla cikmayi dusunuyorum acik konusayim. Ama nasil yapsam karar veremedim. Ilk bulustugumuzda direk acilmali miyim yoksa biraz daha bekleyip iyice guven verip daha sonra mi acilmaliyim?

mcnpl4

Üye
Yok ilk seferde yapma bi iki kez buluş ama fazla da uzatma. Arkadaş ayağına yatıyorsa ben sana arkadas gozuyle bakamiyorum de gerisi gelir

- - - Eklendi - - -

Hoşlanıyormuş gibiyse zaten tamamdır

kcsoft

Üye
hayırlısı olsun ben açılamamamın derdini çekiyorum ama çok geç oldu

mcnpl4

Üye
Aman sen de gec kalma. En iyi ihtimal sana arkadas olarak alismis olur deneseniz bile yurumez benim basima geldi

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Yok ilk seferde yapma bi iki kez buluş ama fazla da uzatma. Arkadaş ayağına yatıyorsa ben sana arkadas gozuyle bakamiyorum de gerisi gelir

- - - Eklendi - - -

Hoşlanıyormuş gibiyse zaten tamamdır

Tesekkurler

hayırlısı olsun ben açılamamamın derdini çekiyorum ama çok geç oldu

Gec kalmayi bende istemiyorum :\

Aman sen de gec kalma. En iyi ihtimal sana arkadas olarak alismis olur deneseniz bile yurumez benim basima geldi

Cok guzel moral verdin

kcsoft

Üye
bence hemen açıl kardeşim benim derdime düşme yazarken bile yine sıkıntı bastı be offff

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Hemen acilirsan reddedilme sansim cok yuksek. Daha yeni tanistim ve reddedilmek istemem

Her yerde her an balık tutulmaz zamanını bekle dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...