Yeni sızıntılara göre LG G3 te suya ve toza dayanıklı olabilir!

Hani telefonu nasıl suya dayanıklı hale getirebilirim diye uğraşacağına git o vakti kamerayı geliştirmeye uğraş ne bileyim ekranı güzelleştirmeye uğraş..
ne kadar çok özellik o kadar çok para.
 
Tepkiler: mehsevim

Invoke

Üye
Nexus serisi google için üretildi. Ve google magazasında uygun fiyatlı. Bakarsın başka markayla anlaşır ona gider.

Başka markaya gitse de ucuz olmak zorunda Nexuslar.
Öyle bi dünya yok. G2 tuttu biyere kadar uygun fiyata çıkar. Sonra herkes alınca fiyat yükselir. 2 binleri göreceksiniz

LG biraz akıllıysa yine uygun fiyattan girer. Belki bu sefer 1600/1800 olmaz, zaten dolarda arttı ama yine Z2den S5den ucuz olur. Tahminen yani, öyle olsa iyi olur.
 
Tepkiler: mehsevim
LG pahalı üretmiyor genelde ama hadi bakalım. G2 gibi olursa harika olur. Ne kadar çok rekabet o kadar çok kullanıcı memnuniyeti.
 
Son düzenleme:

Invoke

Üye
Suya/toza da gerek yok, parmak izi cartcurtuna da gerek yok. S5 olmamış bence, G3 de mundar etmesin cihazı. Sonynin su/tozdan ayrı malzeme kalitesi bir şekli var. Bu adamlar bunu yapamayacak. Çünkü plastik demek ucuz demek. Fiyatı artırması hiç doğru olmaz. 2600lük G Flex'in satışlarından ibret alsın, ona göre fiyat versin.
 
Tepkiler: Burak Altun

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yeri gelmişken söylemek gerek, g flex apayrı bir dünya.. adamlar ödül üsten ödül aldı o telefona ..
 
Başka markaya gitse de ucuz olmak zorunda Nexuslar.

LG biraz akıllıysa yine uygun fiyattan girer. Belki bu sefer 1600/1800 olmaz, zaten dolarda arttı ama yine Z2den S5den ucuz olur. Tahminen yani, öyle olsa iyi olur.

Yinede 2 binleri görürüz tabikide onlara göre ucuz olacaktır.
Çünkü google satıyo nexusları bende onu diyorum
 
Bana kalırsa şu anda tek odaklanması gerekilen konu batarya,şarjlar daha uzun süre gitmeli diye düşünüyorum
 
Teknoloji de imkansız diye bir şey yoktur sadece parçaları doğru bir şekilde yerleştirdiğin zaman ortaya muhteşem güzellikler çıkar. Beklentiler büyük ama istenilen düzeyde olacak mı?