yeni sızdırılan belle ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
yeni sızdırılan belle ?
arkadaslar malum yeni bi belle sızdırıldı N8'e bunun ilk sızdırılandan ne farkı var acaba konuyu bilen arkadaslar acıklayabilirmi ? tesekkürler..

qsaw

Üye
bunun hakınnda bir konu açılmışdı oradaki yorumları oku bi illaki tartışmışlardır beni ilgilendirmediği için bakmamışdım

Tepkiler: polluxea♪
    Konu Sahibi
dostum bende baktım da bulamadım o konuyu...hayır iiyse ona flashlıycam da ondan merak edyorum

SuaT6027

Üye
daha seri ve bugları giderilmiş arkadaşım.. hele birde kurtuluş abimizin son sürümü var ki telefon resmen bir uçak.. denemeni tavsiye ederim.. memnun kalacağına eminim..

Konu Sahibi
önceki sürüme göre ii dyosun yani dostum ?

hizan

Üye
evet çok iyi sakın kaçırma.

Konu Sahibi
tmm arkadaslar sagolun yorumlarınız için

SuaT6027

Üye
polluxea kardeş hızına hayran kalacaksın.. inancın olsun dehşet bir hızı var.. naptın yükledin mi?

Bende yapacam eğer dediğiniz kadar iddalıysa ?

qsaw

Üye
bende yapacağım bir aya kadar

Konu Sahibi
yükledim dostum valla bende begendim

----------Eklendi @ 20:14:39 ---------- Yazıldı @ 20:13:38 ----------

valla kurtulus abinin ki yabana atılmycak kadar hızlı olmus bilginize arkadaslar yükleyin kesin

----------Eklendi @ 20:16:43 ---------- Yazıldı @ 20:14:39 ----------

yap dostum yap

qsaw

Üye
hayırlı olsun bizim içinde kullan(n8 dışındakiler )

Konu Sahibi
sagol dostum sizede gelir üzülme yav

SuaT6027

Üye
Hızı o kadar değil. Kurtulus40 FPS CPU ve GPU ayarlarını yapmamış. Benim telefon füze oldu

bak bilader.. bu sondu.. artık tekrarı olmayacak emin ol.. yaptığın tek şey kurtuluş abininkinin üzerine birşeyler yapmak.. yapabiliyorsan daha iyisini kendin kendi emeklerinle yap.. yoksa da sus insanları sinirlendirme!!!!!

Tepkiler: polluxea♪ ve Kurtuluş40

serinaga

Üye
polluxea♪;4030631' Alıntı:
sagol dostum sizede gelir üzülme yav

Dörtgözle bekliyom walla, sırf bu yüzden annayı bilem yüklemedim ...

adama bu kadar yüklenmeyin cfwleri kurtuluş abininkilerden çok daha hızlı 2sinide kullandım hani öyle konuşuyorsunki sanki belleyi kurtuluş çıkardı o sızdır o da sızan üzerinde oynuyor tamam iyi çalışıyor kurtuluş saygı duyuyorum yaptıklarını da asla küçümsemem ama bi insana da bu kadar yüklenilmez hız konusunda kurtuluştan daha iyi cfwleri

SuaT6027

Üye
arkadasım kımse ona bısey demıyorkı???yapsın kendısı alsın sızan belleyı kullansın yapsın kafasına gore.. ama bırısı bır ıs ıcın ugrasıorsa ve baska bırısı cıkıpta onun emegını kendısıne hıc sormadan alıp kullanıyorsa bu cok buyuk haksızlıktır.. ve oyle bır davranıyorkı sankı herseyı kendısıne aıtmıs gıbı.. ınsan en azından bır ızın ıster kullanayımmı der yada su kadarını alıyorum der.. yok abı ner.. adam kurtulus abının emek verdgı seklını alıyo uzerınde bır kac degısıklık yapıp benım cfw deyıp cıkıo? buna sessız kalamam kımse kusura bakmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...