Yeni Sistem Rapidshare'den Dosya İndiremeyenler İçin Resimli Anlatım...

Yeni Sistem Rapidshare'den Dosya İndiremeyenler İçin Resimli Anlatım...
Rapidshare'den Dosya İndiremeyenler İçin Resimli Anlatım...

1- AŞAMA: Öncelikle indirmek istediğimiz Rapidshare linkine tıklıyoruz. Linke tıkladığımızda karşımıza aşağıdaki resimde gözüken sayfa gelecektir.
Burada " Free user” yazan yere tıklıyoruz.

2- AŞAMA: Free user yazan yere tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki resimdeki gibi bir sayfa çıkacaktır. Bu sayfada görmüş olduğunuz gibi geriye doğru bir sayım işlemi gerçekleşecektir. Bu gerisayım işlemi, indirmiş olduğumuz dosyanın boyutuna göre değişir. Bu sürenin bitmesini bekledikten sonra...

3- AŞAMA: Son olarak geri sayım bittikten sonra aşağıdaki gibi Download yazan resim çıkacatır. Resme tıklayarak dosyayı kaybetmek istediğimiz yeri seçerek kaydediyoruz.

anlatım için alperenbugra'ya tşkler...

Ekli dosyalar

Tepkiler: tosun1717, cesur.22, hxs ve 4 diğerleri

Ozan

Admin
Bilgilendirme için teşekkürler kolay bir yöntem kolay bir anlatım

Rapid Premium'unuda Zam Yaptı Bu Gidişle Ohoooo.

Salihyet

Üye
Zamdan önce aldım premium , dont panic

ALpeRenBuGRa Der ki; Bazı arkadaşların hala nasıl indireleceği şeklindeki sorularına binaen anlatımını da ben ekleyeyim.

1. AŞAMA: Öncelikle indirmek istediğimiz Rapidshare linkine tıklıyoruz.
Linke tıkladığımızda karşımıza aşağıdaki resimde gözüken sayfa gelecektir.
Burada " Free user” yazan yere tıklıyoruz.

2. AŞAMA: Free user yazan yere tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki resimdeki gibi bir sayfa çıkacaktır. Bu sayfada görmüş olduğunuz gibi geriye doğru bir sayım işlemi gerçekleşecektir. Bu gerisayım işlemi, indirmiş olduğumuz dosyanın boyutuna göre değişir. Bu sürenin bitmesini bekledikten sonra...

3. AŞAMA: Son olarak geri sayım bittikten sonra aşağıdaki gibi Download yazan resim çıkacatır. Resme tıklayarak dosyayı kaybetmek istediğimiz yeri seçerek kaydediyoruz.

anlatımınz için tşkler alperenbugra.
konuyu alnatımınıza göre yenidn düzenldim.

umut0628

Üye
evet bende aynen öle yapıyorum

[quote="The Patriot";1130389]anlatımınz için tşkler alperenbugra.
konuyu alnatımınıza göre yenidn düzenldim.[/quote]
Eyvallah

turkordu

Üye
Tşkkürler eline sağlık

bu neki ya kediler gitti ya şükür

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Güzel konu olmuş bilmeyenler icin hemde yeni rapidshare den olunca daha yardımcı olmussun. Tabi Alberenbugra arkadasımızın da yardımı var ona teşekkür ederim.

-efşan

Üye
teşekkürler ama bunu bilmeyen varmıydıki??????????????

hxs

Üye
teşekkürler

noasgs

Üye
güzel paylaşım sağol