padme Üye omayra' Alıntı: istanbul (kaleciden rumeli hisarına geçişindeki mantığı kavrayamasam da saygı duyuyorum ) Genişletmek için tıkla ... aslinda haklisin omayra. konu kaleciden yine futbola donmesin diye kale kelimesini kullandim,sonra aklima bilinen bir kale gelmedi veeee sonunda gordugun gibi :ıslık istanbul diyince guzel manzarasiyla bogazici geliyor aklima.
omayra' Alıntı: istanbul (kaleciden rumeli hisarına geçişindeki mantığı kavrayamasam da saygı duyuyorum ) Genişletmek için tıkla ... aslinda haklisin omayra. konu kaleciden yine futbola donmesin diye kale kelimesini kullandim,sonra aklima bilinen bir kale gelmedi veeee sonunda gordugun gibi :ıslık istanbul diyince guzel manzarasiyla bogazici geliyor aklima.
keremerson Üye hades33333' Alıntı: (dekor harf ne alaka ya??) kitap Genişletmek için tıkla ... arada İ wardı dostum (yani dekordan sonra biri i yazmış) ama yönetici onu kaldırmış.. bende bozmayım die harf yazmıştım ) neyse dewam edelim.. raf
hades33333' Alıntı: (dekor harf ne alaka ya??) kitap Genişletmek için tıkla ... arada İ wardı dostum (yani dekordan sonra biri i yazmış) ama yönetici onu kaldırmış.. bende bozmayım die harf yazmıştım ) neyse dewam edelim.. raf
Master_Evil Üye adkumikli' Alıntı: xvls<z s jfşlsdjfşsldjkfş sısoıfsdf asdfsdfsdfcs Genişletmek için tıkla ... zuhahaha baya alakalı oldu
adkumikli' Alıntı: xvls<z s jfşlsdjfşsldjkfş sısoıfsdf asdfsdfsdfcs Genişletmek için tıkla ... zuhahaha baya alakalı oldu