HeroMR Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: evet. geliştirici olmak ister miydin? Genişletmek için tıkla ... evet istesem onunla da uğraşırım ama bu ara php ile uğraşıyorum telefonunu odanda mı bırakıyorsun geceleri?
Asabi Geliştirici' Alıntı: evet. geliştirici olmak ister miydin? Genişletmek için tıkla ... evet istesem onunla da uğraşırım ama bu ara php ile uğraşıyorum telefonunu odanda mı bırakıyorsun geceleri?
Senyor Keş Kapalı Hesap HeroMR' Alıntı: evet istesem onunla da uğraşırım ama bu ara php ile uğraşıyorum telefonunu odanda mı bırakıyorsun geceleri? Genişletmek için tıkla ... evet kafana ağır bi darbe aldın mı?
HeroMR' Alıntı: evet istesem onunla da uğraşırım ama bu ara php ile uğraşıyorum telefonunu odanda mı bırakıyorsun geceleri? Genişletmek için tıkla ... evet kafana ağır bi darbe aldın mı?
Mr.FSK Üye Evet ... 4. sınıfta maç. yaparken defanstım orda arkadaş sertçe bi şut çekmişti benim kafaya gelmişti 5-10 dk yerde yatmıştım kendime gelememiştim Alttaki hiç sinirlenip kız/erkek kardeşine yahut ablana/abine giriştin mi ?
Evet ... 4. sınıfta maç. yaparken defanstım orda arkadaş sertçe bi şut çekmişti benim kafaya gelmişti 5-10 dk yerde yatmıştım kendime gelememiştim Alttaki hiç sinirlenip kız/erkek kardeşine yahut ablana/abine giriştin mi ?
Senyor Keş Kapalı Hesap By FSK' Alıntı: Evet ... 4. sınıfta maç. yaparken defanstım orda arkadaş sertçe bi şut çekmişti benim kafaya gelmişti 5-10 dk yerde yatmıştım kendime gelememiştim Alttaki hiç sinirlenip kız/erkek kardeşine yahut ablana/abine giriştin mi ? Genişletmek için tıkla ... evet alttaki hic Küçükken cok hasta olduğun halde annene hasta değilim deyip sevdiğin kızi/erkeği görmek için okula gittin mi?
By FSK' Alıntı: Evet ... 4. sınıfta maç. yaparken defanstım orda arkadaş sertçe bi şut çekmişti benim kafaya gelmişti 5-10 dk yerde yatmıştım kendime gelememiştim Alttaki hiç sinirlenip kız/erkek kardeşine yahut ablana/abine giriştin mi ? Genişletmek için tıkla ... evet alttaki hic Küçükken cok hasta olduğun halde annene hasta değilim deyip sevdiğin kızi/erkeği görmek için okula gittin mi?
The Shadow Üye .caner.' Alıntı: Hayır, küfür etmeyi sevmem Assassin's Creed oynadin mı? Genişletmek için tıkla ... Evet Hic kafana kumanda yedin mi ?
.caner.' Alıntı: Hayır, küfür etmeyi sevmem Assassin's Creed oynadin mı? Genişletmek için tıkla ... Evet Hic kafana kumanda yedin mi ?
.caner. Üye The Shadow' Alıntı: Evet Hic kafana kumanda yedin mi ? Genişletmek için tıkla ... Evet. Windows 8 mi kullanıyorsun?
The Shadow' Alıntı: Evet Hic kafana kumanda yedin mi ? Genişletmek için tıkla ... Evet. Windows 8 mi kullanıyorsun?
tarık_07 Üye .caner.' Alıntı: Evet. Windows 8 mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Hayır ubuntu kullanıyorum. Alttaki üye nasılsın?
.caner.' Alıntı: Evet. Windows 8 mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Hayır ubuntu kullanıyorum. Alttaki üye nasılsın?
Mr.FSK Üye Hayır Alttaki hiç Hocana kafa tutmuşluğun oldu mu ? a)Tuttuysan da tokat yedin mi ? b) Tokat yedikten sonra küfür ettin mi ? c) Hocayı dövdürttün mü ? d) Sınıfta rezil oldun mu ? Combo
Hayır Alttaki hiç Hocana kafa tutmuşluğun oldu mu ? a)Tuttuysan da tokat yedin mi ? b) Tokat yedikten sonra küfür ettin mi ? c) Hocayı dövdürttün mü ? d) Sınıfta rezil oldun mu ? Combo