Mr.FSK Üye 3 senedir seviyorum ama sevgili değiliz Alttaki pc yi açarken power tuşunu eğilmeye üşenip , ayağınla açtın mı ?
3 senedir seviyorum ama sevgili değiliz Alttaki pc yi açarken power tuşunu eğilmeye üşenip , ayağınla açtın mı ?
KD1907 Üye By FSK' Alıntı: 3 senedir seviyorum ama sevgili değiliz Alttaki pc yi açarken power tuşunu eğilmeye üşenip , ayağınla açtın mı ? Genişletmek için tıkla ... Tabiki evet Alttaki en sevdiğin yemek?
By FSK' Alıntı: 3 senedir seviyorum ama sevgili değiliz Alttaki pc yi açarken power tuşunu eğilmeye üşenip , ayağınla açtın mı ? Genişletmek için tıkla ... Tabiki evet Alttaki en sevdiğin yemek?
anilari35 Üye iskender Gece yatarken yatagın içine metan gazı bırakıp sonrada kafanı içeri sokup koklayıp koktugnu anlayıncada yatagını havalandırdınmı?(Bunu her Türk yapmıştır.Belki istisnasındır.)
iskender Gece yatarken yatagın içine metan gazı bırakıp sonrada kafanı içeri sokup koklayıp koktugnu anlayıncada yatagını havalandırdınmı?(Bunu her Türk yapmıştır.Belki istisnasındır.)
.caner. Üye KD1907' Alıntı: Tabiki evet Alttaki en sevdiğin yemek? Genişletmek için tıkla ... Hata evet veya hayırlı olacak. anilari35' Alıntı: iskender Gece yatarken yatagın içine metan gazı bırakıp sonrada kafanı içeri sokup koklayıp koktugnu anlayıncada yatagını havalandırdınmı?(Bunu her Türk yapmıştır.Belki istisnasındır.) Genişletmek için tıkla ... Yuh, hayır kokladin mi Miami Heat güzel mi?
KD1907' Alıntı: Tabiki evet Alttaki en sevdiğin yemek? Genişletmek için tıkla ... Hata evet veya hayırlı olacak. anilari35' Alıntı: iskender Gece yatarken yatagın içine metan gazı bırakıp sonrada kafanı içeri sokup koklayıp koktugnu anlayıncada yatagını havalandırdınmı?(Bunu her Türk yapmıştır.Belki istisnasındır.) Genişletmek için tıkla ... Yuh, hayır kokladin mi Miami Heat güzel mi?
.caner. Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: Hayır. okulun tuvaletinde aynaya uzaktan balgam atmaya çalistin mi? Genişletmek için tıkla ... Kötü mü Hayır. Basketbol ile ilgilenir misin?
Asabi Geliştirici' Alıntı: Hayır. okulun tuvaletinde aynaya uzaktan balgam atmaya çalistin mi? Genişletmek için tıkla ... Kötü mü Hayır. Basketbol ile ilgilenir misin?
Senyor Keş Kapalı Hesap By FSK' Alıntı: Biraz... Alttaki tuvaletin kapısı kapısı açıkken büyüğünü yaptın mı ? Genişletmek için tıkla ... Hayır alttaki hiç odinde rom flaslarken elektrikler kesildi cihazın hardbrick oldumu?? Son düzenleme: 3 Şub 2014
By FSK' Alıntı: Biraz... Alttaki tuvaletin kapısı kapısı açıkken büyüğünü yaptın mı ? Genişletmek için tıkla ... Hayır alttaki hiç odinde rom flaslarken elektrikler kesildi cihazın hardbrick oldumu??
HeroMR Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: Hayır alttaki hiç sırtını dusakabine dayıyarak asıldın mı?? biraz bel.aşağı oldu ama Genişletmek için tıkla ... Hayır Alttakine: Hiç telefon markana veya GSM operatörüne sövdün mü? (Sövmeyen yoktur )
Asabi Geliştirici' Alıntı: Hayır alttaki hiç sırtını dusakabine dayıyarak asıldın mı?? biraz bel.aşağı oldu ama Genişletmek için tıkla ... Hayır Alttakine: Hiç telefon markana veya GSM operatörüne sövdün mü? (Sövmeyen yoktur )
KD1907 Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: Hayır alttaki hiç sırtını dusakabine dayıyarak asıldın mı?? biraz bel.aşağı oldu ama Genişletmek için tıkla ... Olm saçma saçma şeyler sorma değiştir şu sorunu
Asabi Geliştirici' Alıntı: Hayır alttaki hiç sırtını dusakabine dayıyarak asıldın mı?? biraz bel.aşağı oldu ama Genişletmek için tıkla ... Olm saçma saçma şeyler sorma değiştir şu sorunu
Senyor Keş Kapalı Hesap KD1907' Alıntı: Olm saçma saçma şeyler sorma değiştir şu sorunu Genişletmek için tıkla ... soru sorucan einstein
KD1907' Alıntı: Olm saçma saçma şeyler sorma değiştir şu sorunu Genişletmek için tıkla ... soru sorucan einstein
HeroMR Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: soru sorucan einstein Genişletmek için tıkla ... Ben soruyu anlamamıştım öylesine hayır yazmıştım
Asabi Geliştirici' Alıntı: soru sorucan einstein Genişletmek için tıkla ... Ben soruyu anlamamıştım öylesine hayır yazmıştım
KD1907 Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: soru sorucan einstein Genişletmek için tıkla ... Normal soru sorucam ama bel aşağı değil
Asabi Geliştirici' Alıntı: soru sorucan einstein Genişletmek için tıkla ... Normal soru sorucam ama bel aşağı değil
Senyor Keş Kapalı Hesap KD1907' Alıntı: Normal soru sorucam ama bel aşağı değil Genişletmek için tıkla ... e hadi sor
KD1907 Üye HeroMR' Alıntı: Hocam benim sorum atlandı? Genişletmek için tıkla ... Ha pardon dur bakıyımTabiki sövdüm Alttaki hiç hırsızlık yaptın mı?
HeroMR' Alıntı: Hocam benim sorum atlandı? Genişletmek için tıkla ... Ha pardon dur bakıyımTabiki sövdüm Alttaki hiç hırsızlık yaptın mı?
Senyor Keş Kapalı Hesap KD1907' Alıntı: Ha pardon dur bakıyımTabiki sövdüm Alttaki hiç hırsızlık yaptın mı? Genişletmek için tıkla ... evet alttaki hiç babandan arabayi kaçırdınmi?
KD1907' Alıntı: Ha pardon dur bakıyımTabiki sövdüm Alttaki hiç hırsızlık yaptın mı? Genişletmek için tıkla ... evet alttaki hiç babandan arabayi kaçırdınmi?
HeroMR Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: evet alttaki hiç babandan arabayi kaçırdınmi? Genişletmek için tıkla ... Hayır Alttaki hiç telefonunu birine sinirlenip fırlattın mı veya tam fırlatacakken vazgeçtin mi
Asabi Geliştirici' Alıntı: evet alttaki hiç babandan arabayi kaçırdınmi? Genişletmek için tıkla ... Hayır Alttaki hiç telefonunu birine sinirlenip fırlattın mı veya tam fırlatacakken vazgeçtin mi
Senyor Keş Kapalı Hesap HeroMR' Alıntı: Hayır Alttaki hiç telefonunu birine sinirlenip fırlattın mı veya tam fırlatacakken vazgeçtin mi Genişletmek için tıkla ... evet alttaki tuvaletin geldi mi?
HeroMR' Alıntı: Hayır Alttaki hiç telefonunu birine sinirlenip fırlattın mı veya tam fırlatacakken vazgeçtin mi Genişletmek için tıkla ... evet alttaki tuvaletin geldi mi?